Een breed scala aan opleidingen voor ondernemers en werknemers op elk niveau.

Opleidingen Management en bedrijfsbeheer

Leidinggeven en werken in de hedendaagse ondernemingscultuur vraagt om een breed scala aan communicatieve en sociale vaardigheden. Zowel als werkgever als werknemer vind je je gading in ons aanbod. Ambitieuze starters helpen we bij het opstarten van een zaak,  terwijl managers bij ons terecht kunnen voor gespecialiseerde trainingen rond communicatie, netwerken en delegeren. Tijdens de praktijkgerichte, interactieve opleidingen komen jouw vragen uitgebreid aan bod, zodat je alle tips meteen kan toepassen op de werkvloer.

Download de opleidingsgids Management en bedrijfsbeheer

 

Succesvol Starten

Nu het attest van bedrijfsbeheer niet langer verplicht is omwille van de versoepeling van de vestigingswet, ligt de drempel om zelfstandig aan de slag te gaan nog lager. Maar wilskracht, enthousiasme en schitterende plannen zijn vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Veel startende ondernemers kunnen een duwtje in de rug gebruiken. Laat je adviseren door experten: met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden ga je lijnrecht op je doel af om je dromen te realiseren en er meteen een groeiend succes van te maken. Wij staan voor je klaar met een traject dat je zelf samenstelt, helemaal volgens jouw noden. Zo ben je zeker van een vlotte start!

 

Opleidingen die binnenkort starten

Storytelling (24-10-2019)

Snelcursus Spaans (24-10-2019)

Loopbaancoach (04-11-2019)

Start me up: Pitchen (06-11-2019)

NieuwFreelance opleidingscoach

Opleidingen, training en ontwikkeling van medewerkers: het is de juiste aanpak om het bedrijf te doen groeien. Zeker in tijden waarin bedrijven vacatures steeds moeilijker ingevuld krijgen. Steeds meer bedrijven zetten dan ook in in jobcrafting om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Is het overdragen van kennis en ervaring jou op het lijf geschreven? Of ben je al actief als trainer of coach en wil je je skills nog bijschaven? Dan is deze opleiding voor jouw een must!

Naar de opleiding

Een opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de managementopleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding leidinggeven of efficiënt vergaderen willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Yannick Van Aken is opleidingsadviseur
Je kan hem bereiken via 0478 77 52 61 of yannick.vanaken@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

Opleiding in de kijker: Vitaliteitscoach

Als vitaliteitscoach help je mensen om zowel mentaal als fysiek in topconditie te zijn. Je pakt problemen rond stress en burn-out aan en zorgt voor een betere balans, zowel thuis als op het

werk. Deze gecertificeerde vakopleiding richt zich tot HR-professionals die hun beroepsactiviteiten in vitaliteit en welbevinden op de werkvloer succesvol willen uitbreiden met kennis van zaken.

 

Interesse? Schrijf je snel in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

“Zowel verlegen als extravertere mensen leren hier hoe er naar hen geluisterd wordt in een vergadering en hoe ze een publiek kunnen boeien. We gooien stopwoordjes overboord, nemen een zelfzekere houding aan en gebruiken de juiste intonatie. Heel confronterend maar leerrijk voor iedereen.”

Serge Dal Bosco, docent Spreken voor een groep en Moeilijke telefoongesprekken.

 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€302.50 €250.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€514.25 €425.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€514.25 €425.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€332.75 €275.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€514.25 €425.00
Annick Brems
Beheer kinderopvang

"Ik vind bij Syntra steeds concrete en zinvolle opleidingen"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Je eigen b&b starten, hoe begin je eraan?

Wil je een b&b starten of een familiehotelletje uitbaten? Denk je eraan kamers of een appartement te verhuren via Airbnb? In de 1-jarige avondopleiding Uitbater kleinschalige logies leer je wat er bij komt kijken, van opstart over uitbating tot positionering en promotie. De docenten zijn ervaren gastuitbaters die inzichten en wetgeving koppelen aan interessante b&b- en streekbezoeken.

Artikel

Rituelenbegeleider

Een mens is een sociaal dier en heeft nood aan rituelen om belangrijke gebeurtenissen met anderen te beleven. Een rituelenbegeleider helpt jou om de sleutelmomenten van het leven op een gepaste manier in te vullen.

Artikel

Opleiding eventmanager met docent Valerie Thys

Maak kennis met Valerie Thys, sinds kort docente bij Syntra AB. Valerie is een ervaren host en mediafiguur met een ondernemershart. Professionals en cursisten die zich willen verdiepen in Eventmanagement en Social media kunnen leren van haar expertise en jarenlange ervaring.

Artikel

Welzijn op het werk: de taak van een Vitaliteitscoach

Tatiana Demesmaeker komt uit de bedrijfswereld waar ze jarenlang werkte in verschillende kaderfuncties, waar haar interesse steeds uitging naar het optimaliseren van de dynamieken en de samenwerking tussen mensen. Die drive geeft ze nu ook door aan anderen in de opleiding Vitaliteitscoach bij Syntra AB.