Opleidingen Management en bedrijfsbeheer

Leidinggeven en werken in de hedendaagse ondernemingscultuur vraagt om een breed scala van communicatieve en sociale vaardigheden. Als werkgever maar ook als werknemer vind je hier je gading. Droom je van een eigen zaak? Vul je vakkennis dan hier aan met een opleiding bedrijfsbeheer.
 

Tip
Volg de opleiding e-bedrijfsbeheer. Deze opleiding combineert online leren met doelgerichte coaching sessies via Skype en een leerplatform.

Inhoud links

NieuwNetwerken voor introverte mensen

Een goed, uitgebouwd netwerk biedt kansen. Kansen voor meer kennis, jobaanbiedingen, projecten, nieuwe klanten, ...  Ben je eerder introvert en vind je het moeilijk om contacten te leggen? Na deze interactieve training, zal je ook succesvol netwerken. Introverte mensen zijn voorzichtig en hebben een afwachtende houding waardoor het contact leggen in groep moeilijker verloopt. In deze interactieve training krijg je heel wat technieken aangereikt om vlotter te communiceren en te netwerken. We focussen op sterktes en op kleur.

Na deze sessies sta je sterker in je schoenen en zal je ook zelfverzekerder overkomen.

24/04/2017 - campus Antwerpen
 

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Opleidingen die binnenkort starten

Voltijdse dagopleiding in de kijker: Verantwoordelijke kinderopvang

Is het jouw droom om dagdagelijks bezig te zijn met de verzorging en begeleiding van kinderen? Deze opleiding beantwoordt aan de kwalificatie-eisen die sinds de invoering van het nieuwe decreet van 1/4/2014 van kracht zijn.

Alles wat komt kijken bij de opvang van kinderen, komt aan bod. Niet alleen de zorg, maar ook de communicatie, ontwikkeling van kinderen, inrichting van de opvang. Na de opleiding ben je in orde om te starten als begeleider in de gezins- groepsopvang of als zelfstandige groepsopvang van maximum 18 kindjes.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

“Zowel verlegen als extravertere mensen leren hier hoe er naar hen geluisterd wordt in een vergadering en hoe ze een publiek kunnen boeien. We gooien stopwoordjes overboord, nemen een zelfzekere houding aan en gebruiken de juiste intonatie. Heel confronterend maar leerrijk voor iedereen.”

Serge Dal Bosco, docent Spreken voor een groep en Onderhandelingstechnieken

Omgaan met klachten en moeilijke klanten

/2 sessies

  • Antwerpen
€242.00 €200.00

Vrouwen aan de top: valkuilen en succesfactoren

/2 sessies

  • Antwerpen
€242.00 €200.00

KPI managementmodellen

/3 sessies

  • Antwerpen
€211.75 €175.00

Masterclass voor office professionals: non-verbale communicatie en lichaamstaal

/2 sessies

  • Antwerpen
€211.75 €175.00

People management: alle neuzen in dezelfde richting!

/3 sessies

  • Antwerpen
€250.00 €206.61
Annick Brems
Beheer kinderopvang

"Ik vind bij Syntra steeds concrete en zinvolle opleidingen"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

19april

Event

Schrijf je tijdig in voor een voltijdse dagopleiding

Het aanbod komt online op 19 april, je kan dan meteen inschrijven. Je kan ook gratis registreren om een les te volgen (openklasdag). Kies voor een verkort, professioneel traject bij Syntra AB en behaal je diploma in 1 jaar. Je blijft ten laste van je ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.

Artikel

Serveer jij binnenkort allergenenvrij ijs?

Met de komst van de allergenenwetgeving moet ook de (ambachtelijk) ijsbereider zijn klanten op een correcte manier informeren over zijn producten. Welke ingrediënten zitten er in verwerkt? Welke ingrediënten leiden tot allergische reacties?

Artikel

Beter presteren met sportvoeding

Met sportvoeding kan je de sportprestaties verbeteren. Leer er meer over in de korte cursus Sportvoeding (4 sessies).