Een breed scala aan opleidingen voor ondernemers en werknemers op elk niveau..

Opleidingen Management en bedrijfsbeheer

Leidinggeven en werken in de hedendaagse ondernemingscultuur vraagt om een breed scala aan communicatieve en sociale vaardigheden. Zowel als werkgever als werknemer vind je je gading in ons aanbod. Ambitieuze starters helpen we bij het opstarten van een zaak, of het aanwerven van werknemers,  terwijl managers bij ons terecht kunnen voor gespecialiseerde trainingen rond communicatie, netwerken en delegeren. Tijdens de praktijkgerichte, interactieve opleidingen komen jouw vragen uitgebreid aan bod, zodat je alle tips meteen kan toepassen op de werkvloer.

 

Inhoud links

NieuwEmotionele intelligentie en NLP

Hoe kan je door EQ en NLP de behoeften van anderen beter begrijpen en je (potentiële) klanten dus nog meer tevreden maken? 

Wil je je klanten, collega's, medewerkers beter kunnen overtuigen?  Deze opleiding leert je leiden door te volgen. Je leert signalen van de ander beter op te vangen en je leert jezelf programmeren in een gewenste toestand zodat je zelfzekerder, beheerster en empatisch de boodschap leert overbrengen.

Naar de opleiding

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-bizz.be.

Opleiding in de kijker: HR-Basics - modulair traject

Goede medewerkers vinden én houden is de basis van een succesvol bedrijf. In deze interactieve opleiding leer je alles over Human Resources.
In deze praktijkgerichte cursus leren we je alle essentiële onderdelen van Human Resources Management, van rekrutering tot payroll. Of je nu HR-verantwoordelijke of KMO-zaakvoerder bent; onder begeleiding van ervaren docent Leen Goossens krijg je in dit interactief traject alle tools aangereikt om jouw personeelsbeleid van A tot Z te optimaliseren.

Interesse? Schrijf je snel in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

“Zowel verlegen als extravertere mensen leren hier hoe er naar hen geluisterd wordt in een vergadering en hoe ze een publiek kunnen boeien. We gooien stopwoordjes overboord, nemen een zelfzekere houding aan en gebruiken de juiste intonatie. Heel confronterend maar leerrijk voor iedereen.”

Serge Dal Bosco, docent Spreken voor een groep en Moeilijke telefoongesprekken.

  • Campus Leuven
€475.00 €392.56
  • Campus Leuven
€1000.00 €826.45
€1090.00 €900.83
  • Officenter Geel
€816.75 €675.00
  • Campus Antwerpen
€250.00 €206.61
Annick Brems
Beheer kinderopvang

"Ik vind bij Syntra steeds concrete en zinvolle opleidingen"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Bedrijfsbeheer met taalondersteuning

In campus Antwerpen kan je Basiskennis bedrijfsbeheer volgen met taalondersteuning Arabisch en Turks. Hüseyin Aslan is al meer dan 20 jaar één van de stuwende krachten in deze opleidingen.

Artikel

Inzicht en controle over het groeipad van je bedrijf

Key Performance Indicators, kortweg KPI’s, zijn de knipperlichten die vertellen waar in je bedrijf de dingen al of niet lopen zoals gewenst. Ze geven bedrijfsleiders en managers inzicht en controle: waar een KPI niet wordt gehaald, kan worden bijgestuurd. 

Artikel

Wanted: kennis bedrijfsbeheer voor een vliegende start

Goed nieuws voor ondernemend Vlaanderen: het aantal starters zit in de lift. Kanttekening daarbij is dat de Vlaamse regering onlangs besliste om het attest 'Basiskennis bedrijfsbeheer' vanaf 1 september 2019 niet langer te verplichten. Wie een zaak wil starten in Vlaanderen, zal in de toekomst dus niet langer dat attest moeten kunnen voorleggen.

Artikel

Experten in voedselhygiëne zijn hard nodig

In België wordt jaarlijks zo’n 3,6 miljoen ton aan voedsel weggegooid. Meer dan 60% daarvan wordt gelinkt aan de voedingsindustrie. Voor een groot deel is dit het gevolg van voedselverontreiniging. Door strengere regels stijgt de vraag naar hygiëne-experten in de hele voedingssector.