Opleidingen Management en bedrijfsbeheer

Leidinggeven en werken in de hedendaagse ondernemingscultuur vraagt om een breed scala van communicatieve en sociale vaardigheden. Als werkgever maar ook als werknemer vind je hier je gading. Droom je van een eigen zaak? Vul je vakkennis dan hier aan met een opleiding bedrijfsbeheer.
 

Tip
Volg de opleiding e-bedrijfsbeheer. Deze opleiding combineert online leren met doelgerichte coaching sessies via Skype en een leerplatform.

Inhoud links

NieuwNetwerken voor introverte mensen

Een goed, uitgebouwd netwerk biedt kansen. Kansen voor meer kennis, jobaanbiedingen, projecten, nieuwe klanten, ...  Ben je eerder introvert en vind je het moeilijk om contacten te leggen? Na deze interactieve training, zal je ook succesvol netwerken. Introverte mensen zijn voorzichtig en hebben een afwachtende houding waardoor het contact leggen in groep moeilijker verloopt. In deze interactieve training krijg je heel wat technieken aangereikt om vlotter te communiceren en te netwerken. We focussen op sterktes en op kleur.

Na deze sessies sta je sterker in je schoenen en zal je ook zelfverzekerder overkomen.

24/04/2017 - campus Antwerpen
 

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Opleidingen die binnenkort starten

Voltijdse dagopleiding in de kijker: Verantwoordelijke kinderopvang

Is het jouw droom om dagdagelijks bezig te zijn met de verzorging en begeleiding van kinderen? Deze opleiding beantwoordt aan de kwalificatie-eisen die sinds de invoering van het nieuwe decreet van 1/4/2014 van kracht zijn.

Alles wat komt kijken bij de opvang van kinderen, komt aan bod. Niet alleen de zorg, maar ook de communicatie, ontwikkeling van kinderen, inrichting van de opvang. Na de opleiding ben je in orde om te starten als begeleider in de gezins- groepsopvang of als zelfstandige groepsopvang van maximum 18 kindjes.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

“Zowel verlegen als extravertere mensen leren hier hoe er naar hen geluisterd wordt in een vergadering en hoe ze een publiek kunnen boeien. We gooien stopwoordjes overboord, nemen een zelfzekere houding aan en gebruiken de juiste intonatie. Heel confronterend maar leerrijk voor iedereen.”

Serge Dal Bosco, docent Spreken voor een groep en Onderhandelingstechnieken

Leidinggeven, een vak apart

/8 sessies

  • Antwerpen
€968.00 €800.00

Efficiënt netwerken

/2 sessies

Nieuw
  • Antwerpen
€211.75 €175.00

Timemanagement en omgaan met stress

/4 sessies

  • Antwerpen
€423.50 €350.00

De zin en onzin van big data

/1 sessie

Nieuw
  • Antwerpen
€175.00 €144.63

Assertiviteitstraining

/5 sessies

  • Antwerpen
  • Leuven
  • Mechelen
€300.00 €247.93
Annick Brems
Beheer kinderopvang

"Ik vind bij Syntra steeds concrete en zinvolle opleidingen"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.

18februari

Event

Kom naar de Studie-informatiedagen (SID-in)

Als laatstejaars secundair onderwijs kan je op een studie-informatiedag (SID-in) kennismaken met een brede waaier aan studie- en beroepsmogelijkheden.

Artikel

Mentoropleiding in de bouw ook als winteropleiding

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. De lage rentes en de forse toename in bouwvergunningen doet de bouwactiviteit in ons land pieken. Vele bouwbedrijven zijn op zoek naar geschikte arbeidskrachten.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.