Een breed scala aan opleidingen voor ondernemers en werknemers op elk niveau..

Opleidingen Management en bedrijfsbeheer

Leidinggeven en werken in de hedendaagse ondernemingscultuur vraagt om een breed scala aan communicatieve en sociale vaardigheden. Zowel als werkgever als werknemer vind je je gading in ons aanbod. Ambitieuze starters helpen we bij het opstarten van een zaak, of het aanwerven van werknemers,  terwijl managers bij ons terecht kunnen voor gespecialiseerde trainingen rond communicatie, netwerken en delegeren. Tijdens de praktijkgerichte, interactieve opleidingen komen jouw vragen uitgebreid aan bod, zodat je alle tips meteen kan toepassen op de werkvloer.

 

NieuwEmotionele intelligentie en NLP

Hoe kan je door EQ en NLP de behoeften van anderen beter begrijpen en je (potentiële) klanten dus nog meer tevreden maken? 

Wil je je klanten, collega's, medewerkers beter kunnen overtuigen?  Deze opleiding leert je leiden door te volgen. Je leert signalen van de ander beter op te vangen en je leert jezelf programmeren in een gewenste toestand zodat je zelfzekerder, beheerster en empatisch de boodschap leert overbrengen.

Naar de opleiding

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-bizz.be.

Opleiding in de kijker: Payroll consulent

De sociale wetgeving is complex en voortdurend in beweging. Het vraagt de deskundigheid van specialisten om alle aanpassingen te volgen en op de hoogte te zijn van alle details. De opleiding adviseur payroll en sociale wetgeving brengt je op een praktische manier alle noodzakelijke sociaal juridische kennis.

 

Interesse? Schrijf je snel in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

“Zowel verlegen als extravertere mensen leren hier hoe er naar hen geluisterd wordt in een vergadering en hoe ze een publiek kunnen boeien. We gooien stopwoordjes overboord, nemen een zelfzekere houding aan en gebruiken de juiste intonatie. Heel confronterend maar leerrijk voor iedereen.”

Serge Dal Bosco, docent Spreken voor een groep en Moeilijke telefoongesprekken.

Telefoonetiquette

/2 sessies

 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€235.95 €195.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€278.30 €230.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€998.25 €825.00
 • Officenter Geel
 • Of op jouw locatie
€242.00 €200.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€242.00 €200.00
Annick Brems
Beheer kinderopvang

"Ik vind bij Syntra steeds concrete en zinvolle opleidingen"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Opleiding Burn-out coach zit in de lift

Als de energie op is, spreekt men van een burn-out. Eén op de vijf werknemers heeft een verhoogd risico op burn-out, ook wel “de epidemie van de 21ste eeuw” genoemd. Als burn-out coach op de werkvloer kan je de epidemie mee helpen bestrijden.

Artikel

Wat als ...

je geen rijbewijs hoeft te halen, maar zonder rij-ervaring de openbare weg op mag? Je geen attest bedrijfsbeheer hoeft te halen, maar zonder voorkennis een bedrijf mag opstarten? Dit laatste is sinds 1 september realiteit.

Artikel

Bedrijfsbeheer met taalondersteuning

In campus Antwerpen kan je Basiskennis bedrijfsbeheer volgen met taalondersteuning Arabisch en Turks. Hüseyin Aslan is al meer dan 20 jaar één van de stuwende krachten in deze opleidingen.

Artikel

Inzicht en controle over het groeipad van je bedrijf

Key Performance Indicators, kortweg KPI’s, zijn de knipperlichten die vertellen waar in je bedrijf de dingen al of niet lopen zoals gewenst. Ze geven bedrijfsleiders en managers inzicht en controle: waar een KPI niet wordt gehaald, kan worden bijgestuurd.