Een breed scala aan opleidingen voor ondernemers en werknemers op elk niveau..

Opleidingen Management en bedrijfsbeheer

Leidinggeven en werken in de hedendaagse ondernemingscultuur vraagt om een breed scala aan communicatieve en sociale vaardigheden. Zowel als werkgever als werknemer vind je je gading in ons aanbod. Ambitieuze starters helpen we bij het opstarten van een zaak, of het aanwerven van werknemers,  terwijl managers bij ons terecht kunnen voor gespecialiseerde trainingen rond communicatie, netwerken en delegeren. Tijdens de praktijkgerichte, interactieve opleidingen komen jouw vragen uitgebreid aan bod, zodat je alle tips meteen kan toepassen op de werkvloer.

 

Succesvol Starten

Nu het attest van bedrijfsbeheer niet langer verplicht is omwille van de versoepeling van de vestigingswet, ligt de drempel om zelfstandig aan de slag te gaan nog lager. Maar wilskracht, enthousiasme en schitterende plannen zijn vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Veel startende ondernemers kunnen een duwtje in de rug gebruiken. Laat je adviseren door experten: met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden ga je lijnrecht op je doel af om je dromen te realiseren en er meteen een groeiend succes van te maken. Wij staan voor je klaar met een traject dat je zelf samenstelt, helemaal volgens jouw noden. Zo ben je zeker van een vlotte start!

 

NieuwFreelance opleidingscoach

Opleidingen, training en ontwikkeling van medewerkers: het is de juiste aanpak om het bedrijf te doen groeien. Zeker in tijden waarin bedrijven vacatures steeds moeilijker ingevuld krijgen. Steeds meer bedrijven zetten dan ook in in jobcrafting om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Is het overdragen van kennis en ervaring jou op het lijf geschreven? Of ben je al actief als trainer of coach en wil je je skills nog bijschaven? Dan is deze opleiding voor jouw een must!

Naar de opleiding

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-bizz.be.

Opleiding in de kijker: Vitaliteitscoach

Als vitaliteitscoach help je mensen om zowel mentaal als fysiek in topconditie te zijn. Je pakt problemen rond stress en burn-out aan en zorgt voor een betere balans, zowel thuis als op het

werk. Deze gecertificeerde vakopleiding richt zich tot HR-professionals die hun beroepsactiviteiten in vitaliteit en welbevinden op de werkvloer succesvol willen uitbreiden met kennis van zaken.

 

Interesse? Schrijf je snel in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Management en bedrijfsbeheer" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

“Zowel verlegen als extravertere mensen leren hier hoe er naar hen geluisterd wordt in een vergadering en hoe ze een publiek kunnen boeien. We gooien stopwoordjes overboord, nemen een zelfzekere houding aan en gebruiken de juiste intonatie. Heel confronterend maar leerrijk voor iedereen.”

Serge Dal Bosco, docent Spreken voor een groep en Moeilijke telefoongesprekken.

 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€278.30 €230.00
 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€514.25 €425.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€332.75 €275.00

Coach Circulaire Economie

/27 sessies

Nieuw
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€595.00 €491.73

E-bedrijfsbeheer

/7 sessies

 • Campus Leuven
€300.00 €247.93
Annick Brems
Beheer kinderopvang

"Ik vind bij Syntra steeds concrete en zinvolle opleidingen"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Welzijn op het werk: de taak van een Vitaliteitscoach

Tatiana Demesmaeker komt uit de bedrijfswereld waar ze jarenlang werkte in verschillende kaderfuncties, waar haar interesse steeds uitging naar het optimaliseren van de dynamieken en de samenwerking tussen mensen. Die drive geeft ze nu ook door aan anderen in de opleiding Vitaliteitscoach bij Syntra AB.

Artikel

Opleiding Burn-out coach zit in de lift

Als de energie op is, spreekt men van een burn-out. Eén op de vijf werknemers heeft een verhoogd risico op burn-out, ook wel “de epidemie van de 21ste eeuw” genoemd. Als burn-out coach op de werkvloer kan je de epidemie mee helpen bestrijden.

Artikel

Wat als ...

je geen rijbewijs hoeft te halen, maar zonder rij-ervaring de openbare weg op mag? Je geen attest bedrijfsbeheer hoeft te halen, maar zonder voorkennis een bedrijf mag opstarten? Dit laatste is sinds 1 september realiteit.

Artikel

Bedrijfsbeheer met taalondersteuning

In campus Antwerpen kan je Basiskennis bedrijfsbeheer volgen met taalondersteuning Arabisch en Turks. Hüseyin Aslan is al meer dan 20 jaar één van de stuwende krachten in deze opleidingen.