Bedrijfskunde blijft nodig, ook al is het niet langer verplicht. Wij geven jou graag een duwtje in de rug.

Bedrijfskunde is niet meer verplicht om een eigen business op te starten sinds september 2018. Maar met kennis van zaken een onderneming opstarten blijft een hele uitdaging.

Bij Syntra AB zijn we steevast ervan overtuigd dat levenslang leren een must is. Jezelf professioneel versterken en je ontwikkelen als ondernemer draagt bij tot duurzaam ondernemen.

De complexiteit van de business en de markt maakt dat enkel vanuit buikgevoel een business te doen draaien niet meer voldoet.

Leer van onze docenten die dagdagelijks zelf als ondernemer in het vak staan. Hun expertise vormt de bouwstenen voor de opstart en succes van jouw zaak.

Meer dan ooit zal Syntra AB op volle kracht innovatie beroepsopleidingen ontwikkelen en begeleidingstrajecten aanbieden dit onder de bevoegdheid van Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Beroepsopleidingen

De ondernemersopleidingen van Syntra-AB bevatten beroepsgerichte vorming waarin specifieke vakkennis centraal staat. Leg jij een beroepsopleiding met succes af? Dan ontvang je een getuigschrift of diploma erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Deze worden uitgereikt voor het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Bekijk hier al onze opleidingen per sector

Ondernemerschapstrajecten

Bij de ondernemerschapstrajecten helpen wij jou als zelfstandige te vestigen. Zo biedt Syntra-AB een aantal interessante gesubsidieerde begeleidingstrajecten aan.

Start Me Up

Start Me Up is voor iedereen die zijn ondernemersidee wilt aftoetsen via een korte begeleidingstraject. Heb jij goesting om zelf te ondernemen en loop je met het idee om zelf een zaak op te starten? Dan kunnen wij met Start Me Up jou verder helpen om je idee concreter te maken. Je kiest een persoonlijk traject op maat van jouw skills en ambities met behulp van een ruim aanbod van learning snacks.
 

Bovendien kun je rekenen op de steun van een persoonlijke coach die jou begeleidt doorheen het traject om van jouw ondernemersplannen tot een succes van te maken.

Start Me Up – Succesvol ondernemen is erkend als een prestarterstraject van de Vlaamse overheid.

 

Na het afleggen van een pitch van jouw business plan, ontvang je het getuigschrift van Succesvol Ondernemer, uitgereikt door VLAIO.

Schrijf je in voor een gratis infosessie over de verschillende Start Me Up trajecten waar je specifieke vragen kunt stellen aan de ondernemerscoach:

Dinsdag 16 september om 20u-20u30

Donderdag 14 oktober om 19u30-20u00

Dinsdag 16 november om 19u30-20u00

Donderdag 16 december om 19u30-20u00

 

Of maak hier jouw afspraak voor een gratis intake met de ondernemerscoach

Ontdek hier alvast de verschillende Start Me Up trajecten bij Syntra AB als dag-en avondopleiding.

Succesvol Ondernemer

Wil je volledig ondergedompeld worden in alles wat de moderne ondernemer dient te weten voor de opstart en uitbouw van een eigen zaak? Dan is het traject Succes Ondernemer iets voor jou. Dit traject bestaat uit 13-tal learning snacks en focus op de opstart van jouw bedrijf.

Overdonder met behulp van jouw ondernemerscoach en de docenten de jury tijdens de pitch met je doordacht business plan op het einde van dit traject. Je ontvangt een getuigschrift van Succes Ondernemer uitgegeven door VLAIO.

Ontdek het traject

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Ondernemerschap" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

Een opleiding bij jou in het bedrijf, helemaal op maat?

Je vindt niet onmiddellijk de grafische of audiovisuele opleiding die je zoekt, of het programma is niet helemaal afgestemd op de competenties van je medewerkers? Of je hebt meerdere medewerkers die samen bv. een opleiding Adobe After Effects of AutoCAD willen volgen? Dan ben je beter af met een bedrijfsopleiding op maat van Syntra Bizz.

 

Debbie Van Gossum

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs
Je kan haar bereiken via 0495 87 13 83 of debbie.vangossum@syntra-bizz.be.

 

 

Sarah Hansen

Sarah Hansen is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0486 83 13 87 of sarah.hansen@syntra-bizz.be.

 

 

Caroline Jacobs

Caroline Jacobs is opleidingsadviseur
Je kan haar bereiken via 0474 49 82 99 of caroline.jacobs@syntra-bizz.be.

€363.00€300.00
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€315.00€260.33
 • Thomas More Kempen
 • Campus Antwerpen
 • Campus Mechelen
 • Campus Leuven
 • Of op jouw locatie
€726.00€600.00
 • Campus Antwerpen
 • Campus Leuven
 • Campus Mechelen
 • Of op jouw locatie
€187.55€155.00
 • Campus Leuven
 • Campus Antwerpen
 • Of op jouw locatie
€315.00€260.33
Miek Paulus
Ket Baker

Syntra-bakker ‘down under’

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Klimaatneutrale opleidingen
Artikel

Klimaatneutraal ondernemen: de voordelen voor jouw bedrijf

Klimaatneutraal ondernemen is aan een forse opmars bezig. Veel bedrijven zijn al mee op de kar gesprongen en creëren gespecialiseerde functies om de overstap te maken.

Artikel

De opleiding Galeriehouder laat je meteen starten in de cultuursector

In de opleiding Galeriehouder geeft docent Paul Poelmans je een breed overzicht van de moderne culturele sector. De perfecte start voor een boeiende carrière.

teamwork
Artikel

Verbindende communicatie

Verbindende communicatie zorgt voor een betere sfeer en hogere motivatie op de werkvloer, met betere resultaten tot gevolg.

Artikel

Beleggen is voor iedereen

Beleggen is voor iedereen en je hebt er echt geen fortuin voor nodig. Docent Tinne Cools verklapt haar beste beleggingsadvies.