Opleidingen rond Personenverzorging

Steeds meer aandacht gaat naar onze gezonde levensstijl en een verzorgd lichaam. Met de basisopleidingen en gespecialiseerde cursussen van Syntra AB kan je klanten van een goede verzorging laten genieten en/of ze er stralend laten uitzien.

Inhoud links

NieuwBarbiertechnieken

Mannen gaan vandaag de dag voor een scheerbeurt graag langs bij de barbier, die hen letterlijk en figuurlijk in de watten legt. Deze opleiding is volledig gewijd aan de technieken die een barbier gebruikt om te scheren en te trimmen met een open mes. Elk aspect van een volledige luxe scheerbeurt komt aan bod.

Start 07/06/2017, campus Antwerpen

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Opleidingen die binnenkort starten

Bijscholingen gespecialiseerde voetverzorger

Met deze bijscholingscursussen heb je een voetje voor. Je perfectioneert je competenties en je vergroot je dienstverlening naar je klanten. Bovendien kan je met onze bijscholingen 20 accreditatiepunten verdienen om het kwaliteitslabel te verwerven/behouden.

"Een grote troef van de dagopleiding Kapper, is dat je het beroep aan een snel tempo leert. Het verbaasde me hoe snel ik alles in de vingers kreeg en hoe veel je leert op amper 1,5 jaar tijd. Ik heb al doende geleerd in de vele praktijklessen. De lessen bedrijfsbeheer waren ook leerrijk."

Claudia Guinez volgde de voltijdse opleiding Kapper - www.haarplezier.be

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Personenverzorging" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door

 

Gellak

/3 sessies

  • Mechelen
€168.35 €139.13

Ayurvedische massage

/7 sessies

  • Leuven
€381.15 €315.00

Individuele wimperverlenging

/3 sessies

  • Mechelen
€163.35 €135.00

Gembercompressen

/1 sessie

  • Leuven
€65.50 €54.13

Bijscholing voor de gespecialiseerde voetverzorger: hygiëne en zuiveringsmethoden

/1 sessie

  • Mechelen
€54.45 €45.00
Viktor Grandry
Dagopleiding Kapper

"Dankzij mijn Syntra-opleiding kon ik mijn eigen barbierszaak starten"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

19april

Event

Schrijf je tijdig in voor een voltijdse dagopleiding

Het aanbod komt online op 19 april, je kan dan meteen inschrijven. Je kan ook gratis registreren om een les te volgen (openklasdag). Kies voor een verkort, professioneel traject bij Syntra AB en behaal je diploma in 1 jaar. Je blijft ten laste van je ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit.

Artikel

Word kapper bij Syntra AB

Ben je creatief, sociaal en maak je graag mensen blij?
Dan is de opleiding kapper zeker iets voor jou.
 

Artikel

De juiste weg naar een carrière in de vastgoedsector?

De vastgoedsector is meer dan ooit in beweging. Nooit veranderden zoveel gronden, huizen of handelspanden van eigenaar of huurder. Het is dan ook een sector die heel wat carrièrekansen biedt.

Artikel

Serveer jij binnenkort allergenenvrij ijs?

Met de komst van de allergenenwetgeving moet ook de (ambachtelijk) ijsbereider zijn klanten op een correcte manier informeren over zijn producten. Welke ingrediënten zitten er in verwerkt? Welke ingrediënten leiden tot allergische reacties?