Leer hoe je jezelf nog beter kan uitdrukken, in geschreven of gesproken vorm, en ook in andere talen.

Opleidingen Talen en redactie

Taal is de brug tussen mensen, bedrijven en culturen. Ken je meerdere talen, dan heb je een grote troef voor je communicatie met anderstalige collega’s, klanten of leveranciers. Wil je sterk staan in geschreven of gesproken communicatie? Je vaardigheid verhogen aan de telefoon, je relaties verbeteren met pers? Dan kunnen wij helpen! Ontdek onze opleidingen.

Inhoud links

NieuwIntensief taalbad zakelijk Duits - Summerschool

Wil jij jezelf onderdompelen in de Duitse taal? Bijvoorbeeld om je taalkennis wat bij te schaven zodat omgaan met Duitstalige klanten en/of gasten op je werk wat vlotter zou verlopen? Dan is dit taalbad iets voor jou! Gedurende één week werk je zes lesuren per dag aan je mondelinge, zakelijke communicatie in het Duits. De nadruk ligt dus echt op praten, waardoor mogelijks ook je zelfvertrouwen om in het Duits aan de slag te gaan wordt vergroot. De voertaal tijdens de ganse opleiding is Duits. Intens, maar leerrijk!

Start 21/08/2017 - campus Mechelen

PS: we hebben ook een intensief taalbad zakelijk Frans - Summerschool

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Doelgericht schrijven

Hoe schrijf je toegankelijke teksten? Hoe communiceer je helder, leesbaar en correct? Leer drempels wegnemen voor je lezer en snel en efficiënt schrijven. Deze opleiding werpt ook een licht op de eigen noden van het web. Aan de hand van voorbeelden (en eigen meegebracht of online materiaal) krijg je concrete tips om beter te structureren en te formuleren. Je krijgt ook tips en tricks rond SEO.

Start 16/11/2017 - campus Antwerpen

Naar de opleiding

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-ab.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-ab.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Talen en redactie" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"Veel studenten vragen me wat ze moeten doen om goed te schrijven. De essentie van schrijven is dat je je eigen gedachten op papier kan zetten en die zo helder mogelijk verwoorden. Vaak zoeken we het te ver. Een eenvoudige tip is: zeg hardop wat je wil vertellen. Schrijf dat op. Dit is al vaak een perfecte aanzet."

Terry Verbiest, docent Visual Content

  • Mechelen
  • Leuven
€242.00 €200.00
  • Antwerpen
€318.00 €262.81
€397.75 €328.72
€367.75 €303.93

Copywriter

/1 jaar

  • Antwerpen
€465.00 €384.30

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Sta jij als syndicus sterk in je schoenen?

De vastgoedsector boomt nog steeds. Maar door de schaarsheid van bouwgronden wordt er nog meer in de hoogte gebouwd. Nog meer appartementen dus of gebouwen waar de bewoners dicht bij elkaar leven en een aantal ruimten moeten delen. 

28juni

Event

Duale ondernemerschapstrajecten van SYNTRA onder de loep op woensdag 28 juni

Onlangs vierden minister Muyters, Syntra Vlaanderen en Agoria Vlaanderen de 10.000 ste erkende werkplek voor duaal leren. In een duaal opleidingstraject kan de cursist een diploma behalen en tegelijkertijd werkervaring opdoen. Wat je moet kennen en kunnen leer je namelijk hoofdzakelijk in een erkend leerbedrijf.

Artikel

Je winst haal je uit je aankoopprijs

Heel wat ondernemers denken nog altijd dat het er op aankomt om zoveel mogelijk marge te berekenen op de aankoopprijs om de uiteindelijke verkoopprijs te bepalen. Deze manier van calculeren ondermijnt steevast je concurrentiepositie.

Artikel

Juwelen met ode aan de stad Mechelen

Cursiste Annick Igo studeert deze maand af in de opleiding Juwelier-goudsmid. Als eindwerk maakte ze een origineel juweel dat een ode brengt aan de stad Mechelen.