Leer hoe je jezelf nog beter kan uitdrukken, in geschreven of gesproken vorm, en ook in andere talen.

Opleidingen Talen en redactie

Taal is de brug tussen mensen, bedrijven en culturen. Ken je meerdere talen, dan heb je een grote troef voor je communicatie met anderstalige collega’s, klanten of leveranciers. Wil je sterk staan in geschreven of gesproken communicatie? Je vaardigheid verhogen aan de telefoon, je relaties verbeteren met pers? Dan kunnen wij helpen! Ontdek onze opleidingen.

Inhoud links

NieuwIntensief taalbad zakelijk Duits - Summerschool

Wil jij jezelf onderdompelen in de Duitse taal? Bijvoorbeeld om je taalkennis wat bij te schaven zodat omgaan met Duitstalige klanten en/of gasten op je werk wat vlotter zou verlopen? Dan is dit taalbad iets voor jou! Gedurende één week werk je zes lesuren per dag aan je mondelinge, zakelijke communicatie in het Duits. De nadruk ligt dus echt op praten, waardoor mogelijks ook je zelfvertrouwen om in het Duits aan de slag te gaan wordt vergroot. De voertaal tijdens de ganse opleiding is Duits. Intens, maar leerrijk!

Start 21/08/2017 - campus Mechelen

PS: we hebben ook een intensief taalbad zakelijk Frans - Summerschool

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Doelgericht schrijven

Hoe schrijf je toegankelijke teksten? Hoe communiceer je helder, leesbaar en correct? Leer drempels wegnemen voor je lezer en snel en efficiënt schrijven. Deze opleiding werpt ook een licht op de eigen noden van het web. Aan de hand van voorbeelden (en eigen meegebracht of online materiaal) krijg je concrete tips om beter te structureren en te formuleren. Je krijgt ook tips en tricks rond SEO.

Start 16/11/2017 - campus Antwerpen

Naar de opleiding

Een opleiding bij jou in het bedrijf (op maat)?

Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen? Dan kom je al snel voordeliger uit met een maatopleiding.

 

Debbie Van Gossum is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Antwerpen - Turnhout.
Je kan haar bereiken via 0495 871383, 03 4519900 of debbie.vangossum@syntra-ab.be.

 

 

Kim Priem is accountmanager bedrijfstrainingen, regio Mechelen - Leuven.
Je kan haar bereiken via 0499 276763, 03 4519900 of kim.priem@syntra-ab.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector "Talen en redactie" en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"Veel studenten vragen me wat ze moeten doen om goed te schrijven. De essentie van schrijven is dat je je eigen gedachten op papier kan zetten en die zo helder mogelijk verwoorden. Vaak zoeken we het te ver. Een eenvoudige tip is: zeg hardop wat je wil vertellen. Schrijf dat op. Dit is al vaak een perfecte aanzet."

Terry Verbiest, docent Visual Content

 • Leuven
 • Antwerpen
 • Mechelen
€242.00 €200.00

Frans 2

/15 sessies

 • Mechelen
 • Antwerpen
€496.10 €410.00

Frans 1

/15 sessies

 • Antwerpen
 • Mechelen
€508.20 €420.00
 • Antwerpen
 • Leuven
€302.50 €250.00

Snelcursus Spaans

/8 sessies

 • Antwerpen
 • Leuven
€302.50 €250.00

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels

28augustus

Event

Kom naar de infomomenten

Tijdens een infomoment kan je met je vragen terecht bij onze medewerkers. Bovendien kan je meteen inschrijven. Van harte welkom!

Artikel

Goederentransport per spoor, een besloten wereld?

Het goederentransport per spoor zit in de lift. Denk jij dat enkel de nationale spoorwegmaatschappijen hierin het monopolie hebben? Dan heb je het mis: er zijn in ons land tientallen privé-maatschappijen die actief zijn in het goederentransport per trein en gebruik maken van het openbare spoorwegennet. Zij zijn intensief op zoek naar gekwalificeerd personeel.

Artikel

Een opfrissing of een introductie in boekhouden? Boeiend!

Basisprincipes boekhouden (9 avonden) en Meepraten met de boekhouder (4 avonden) zijn twee opleidingen die je kan volgen bij Syntra AB in Antwerpen en Leuven. Wat mag je van deze cursussen verwachten? 

Artikel

Experten in voedselhygiëne zijn hard nodig

In België wordt jaarlijks zo’n 3,6 miljoen ton aan voedsel weggegooid. Meer dan 60% daarvan wordt gelinkt aan de voedingsindustrie. Voor een groot deel is dit het gevolg van voedselverontreiniging. Door strengere regels stijgt de vraag naar hygiëne-experten in de hele voedingssector.