Opleidingen vastgoed

De vastgoedsector kent veel reglementeringen en ontwikkelingen. In onze basisopleidingen en bijscholingen krijg je alle aspecten om in de sector aan de slag te gaan, onder de knie: bouwkunde, plaatsbeschrijvingen en schattingen, maar ook administratie en vastgoedfotografie. Onze opleidingen zijn zeer praktijkgericht en verwijzen doorlopend naar de dagelijkse realiteit.

Inhoud links

NieuwFacebookmarketing voor vastgoedmakelaars

Wat kan Facebook als marketing instrument opleveren voor de vastgoedmakelaar en hoe zet je het in? We gaan na hoe je nieuwe klanten bereikt, je relaties met bestaande contacten kan versterken en op welke manier je mond-aan-mondreclame via Facebook stimuleert. 

Campus Leuven, start 01/06/2017

Schrijf je in

Inhoud rechts

Opleidingen die binnenkort starten

TipBeleggen in vastgoed

Al decennia lang wordt vastgoed gezien als een alternatief voor de gekende spaarproducten. Wil je beleggen in onroerend goed? Kom naar onze 3 avondsessies in Leuven om te weten waar je rekening mee moet houden. De cursus werpt een kritische blik op het verleden, de huidige toestand en de mogelijke evoluties in vastgoedland.

Start: 20/04/2019 - Campus Antwerpen

Naar de opleiding

“De docent weet waarover hij spreekt, zijn praktische tips zijn me bijgebleven. De lessen waren heel stimulerend door de interactie met de groep. Ik beheer momenteel een 50-tal gebouwen. "
 

Luc Op de Beeck, cursist Syndicus. Lees zijn verhaal.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

De opleidingen van Syntra AB zijn erkend door
 

Syndicus

/10 sessies

  • Antwerpen
€600.00 €495.87

Pop-up huurwetgeving

/1 sessie

Nieuw
  • Antwerpen
€135.00 €111.57

Haal uw rendement uit vastgoed: wat brengt uw spaarboekje nog op?

/1 sessie

Nieuw
  • Antwerpen
€121.00 €100.00

Argumentatietraining verkoop

/2 sessies

Nieuw
  • Antwerpen
€242.00 €200.00

Vastgoedmarketing van A tot Z

/2 sessies

Nieuw
  • Antwerpen
€242.00 €200.00
Luc Op De Beeck
Syndicus

"De docent weet waarover hij spreekt omdat hij er zelf midden in staat"

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Maak huizen weer verkoopsklaar als vastgoedstylist

Een huis verkopen dat dringend een opfrisbeurt nodig heeft is niet altijd makkelijk. Gelukkig is renoveren niet altijd nodig, door middel van styling kan je ook al heel wat bereiken.

18februari

Event

Kom naar de Studie-informatiedagen (SID-in)

Als laatstejaars secundair onderwijs kan je op een studie-informatiedag (SID-in) kennismaken met een brede waaier aan studie- en beroepsmogelijkheden.

Artikel

Mentoropleiding in de bouw ook als winteropleiding

De Vlaming heeft een baksteen in de maag. De lage rentes en de forse toename in bouwvergunningen doet de bouwactiviteit in ons land pieken. Vele bouwbedrijven zijn op zoek naar geschikte arbeidskrachten.

Artikel

Webdesigner, webontwikkelaar en Drupal

Het web evolueert razendsnel en onze opleidingen evolueren mee. Wij zetten voor jullie al onze lange opleidingen nog eens op een rij.