Van preventieadviseur, technisch werker tot beeldschermgebruiker, met onze jarenlange ervaring in erkende opleidingen rond veiligheid en preventie, neem je geen enkel risico.

Opleidingen veiligheid, preventie en milieu

Wil je een officieel brevet EHBO Hulpverlener behalen? Is jouw bedrijf wettelijk verplicht om een preventieadviseur in dienst te hebben? Of wil je op een veilige manier leren werken met elektrische installaties? Syntra AB heeft jarenlange ervaring in het organiseren van opleidingen op het gebied van veiligheid en preventie. Bovendien zijn we erkend door de overheid om wettelijk verplichte attesten uit te reiken.

Inhoud links

NieuwNiet dringend ziekenvervoer

Het niet dringend ziekenvervoer is een belangrijke schakel in de zorgketen. Veel mensen komen vroeg of laat in aanraking met niet dringend ziekenvervoer. Vlaanderen wil dan ook dat iedereen ten allen tijde kan rekenen op een kwalitatieve dienstverlening.

In deze opleiding leer je alles over het begeleiden van patiënten bij niet dringend ziekenvervoer, en het eventueel toedienen van eerste hulp, immers het correct toepassen van eerste hulp kan een mensenleven redden.

Naar de opleiding

Inhoud rechts

Opleidingen die binnenkort starten

In de kijker: Versneld traject Preventieadviseur niveau 2

Volgens de "Wet van 4 augustus1996 (art 33 §1) betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk" ben je als werkgever verplicht een Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op te richten. Jouw bedrijf moet daarvoor over ten minste één preventieadviseur beschikken. Het KB van 27 maart 1998 bepaalt dat onderstaande preventieadviseurs geslaagd moeten zijn in een erkende cursus van het tweede niveau.

Na het volgen van deze opleiding voldoe je aan beide voorwaarden.

Start: 23/01/2018, campus Mechelen

Schrijf je in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze sectormailings of opleidingsagenda. Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten en ontvang waardevolle tips en tricks in je mailbox.

Schrijf je in

"De accountmanagers van Syntra spelen vlot en snel in op onze vragen en opleidingsbehoeften. Alles is tot in de puntjes geregeld, ze denken ook mee over een optimale planning voor onze arbeiders en bedienden."

Wim Guldentops, Operationeel verantwoordelijke EP-Technieken - bedrijfstraining Hoogwerker, Koeltechnicus en VCA
www.eptechnieken.be

€3448.50 €2850.00
  • Campus Mechelen
€930.00 €768.60
€400.00 €330.58
  • Campus Leuven
€242.00 €200.00

VCA - Basis

/2 sessies

  • Campus Antwerpen
  • Campus Leuven
€199.65 €165.00

Syntra Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij Syntra AB

Naar alle artikels
Artikel

Maak snel gebruik van je opgedane kennis!

Wil je een cursus of opleiding in elektro, installatietechnieken of preventie volgen? En hier snel de resultaten van plukken? Dan is een versnelde opleiding of een summerschool tijdens de vakantieperiode de ideale oplossing.

Artikel

EHBO: leer beroertes herkennen met FAST-test

Het is van levensbelang om een beroerte snel te herkennen en in te grijpen. Enkel zo kan de hersenschade beperkt worden.
Elke minuut telt. In onze EHBO-cursussen wordt de FAST-test opgenomen.

16november

Event

Bezoek onze stand op de VOV-beurs op 16 november in Leuven

16 november 2017 staat in de agenda van alle professionals - actief in opleiding, ontwikkeling en HRM - met stip aangeduid. De Brabanthal in Leuven is dan dé verzamelplaats voor wie wil kennismaken met wat de markt in opleidingen aanbiedt. Uiteraard is ook Syntra AB ook aanwezig. Bezoek onze stand 134, rechts tegen de muur.

Artikel

Soft skills voor de IT-professional

Tot voor kort kreeg je jezelf als IT-er nog wel verkocht louter op basis van je expertise. Soft skills leken voor experts in informatietechnologie niet echt een noodzaak. Dat is niet meer zo. Succesvolle IT-professionals zijn sociaalvaardig en kunnen meepraten op het niveau van de klant.