Syntra AB draagt zorg van zijn cursisten. Omdat je een professionele opleiding volgt, krijg je een jaar lange gratis educatieve toegang tot software. Je kan je eigen account maken en het programma dan ook thuis gebruiken.

Cursisten medisch secretaresse, (meertalig) administratief bediende, data-analist - Office 365

Syntra email checken? Office 365 downloaden? Ga naar Office 365, vul je @student.syntra-ab.org e-mailadres in en je paswoord. Is het de eerste keer? Vul dan je tijdelijke paswoord in en automatisch zal het systeem je vragen om dit te wijzigen. Een paswoord moet minstens 8 karakters lang zijn, een teken een hoofdletter en minstens één cijfer bevatten. Bv. Syn159753@. Office 365 is beperkt beschikbaar voor die cursisten die in aanmerking komen. Kom je in aanmerking, dan krijg je automatisch een e-mail van ons.

Cursisten netwerkbeheerder / pc technieken

Meld je aan bij VMware shop.

Cursisten analist-programmeur, netwerkbeheerder en pc technieken

Meld je aan bij Dreamspark shop.

Cursisten grafische opleidingen en webdesign

Zo koop je Adobe CC voor studenten aan

Stap 1: Adobe ID aanmaken

  • Ga naar deze pagina en maak je Adobe ID aan (opgelet, jaarabonnement).
  • Ga naar deze pagina als je per maand wil betalen.
  • Gebruik een e-mailadres dat je voor altijd zal gebruiken (dus geen werk e-mailadres en ook niet het Syntra AB e-mailadres dat je net gekregen hebt). Best een Hotmail of Gmail adres dat je regelmatig gebruikt en checkt. Let op dat je geen typfout maakt, want je moet je account activeren en als je je paswoord vergeet, dan moet je een geldig e-mailadres hebben om dat te kunnen opvragen. Laat je browser venster open staan en ga in een ander tabblad naar je mail. Check die mail en verifieer je e-mailadres. Sluit dat tabblad en keer terug naar je oorspronkelijk tabblad.

Stap 2:  academische status checken

Adobe vraagt informatie over onderwijsinstellling. Vul hier Syntra AB in. Vink aan dat je student bent (dat is normaal gezien de default optie). Vul je e-mailadres in dat je van ons gekregen hebt bij e-mailadres onderwijsinstelling. Kies je studierichting (meestal ontwerp, web, multimedia). Vul je datum van afstuderen in! Accepteer vervolgens de voorwaarden en vul de betalingsgegevens in en rond de bestelling af.