Heb je goesting om te ondernemen en loop je met het idee om een eigen zaak op te starten? Of ben je net gestart en op zoek naar extra kennis en coaching? Volg dan een ondernemerschapstraject bij Syntra AB en ontwikkel jouw ondernemingszin!

De 5 grote voordelen van je eigen zaak starten met Syntra AB
Leer van ervaren experten

Al onze coaches en docenten zijn zelf ondernemer en beschikken over bakken ervaring om jou en je zaak succesvol te leren lanceren.

Ontdek of je ondernemersidee realistisch is

Na je opleiding of traject kan je perfect de haalbaarheid van je ondernemersidee inschatten.

Maak deel uit van een bruisende community van startende ondernemers

Je leert niet enkel van coaches en docenten, maar ook van de andere deelnemende starters binnen jouw traject of opleiding.

Ontvang financiële steun

Indien je slaagt voor je opleiding of traject, krijg je van ons een bewijs waarmee je de transitiepremie voor zelfstandigen kan aanvragen via VLAIO. De premie wordt maandelijks uitbetaald. Opgelet: voorwaarden van toepassing.

Krijg persoonlijke begeleiding én een traject op maat!

We nemen altijd grondig de tijd om jou en je situatie te leren kennen. Vervolgens reiken we jou de nodige tools aan om op een professionele manier van start te gaan.

Maak je keuze

 

Inhoud links
Opleiding start je eigen zaak

Start je eigen zaak

Tijdens de opleiding ‘Start je eigen zaak’ helpen wij jou met het starten van je eigen zaak met een opleiding op maat. Leer van onze docenten die dagelijks zelf als ondernemer in het vak staan. Hun expertise en coaching zorgen voor een succesvolle opstart van jouw onderneming. Schrijf je in en behaal je officiële getuigschrift.

Meer informatie

Inhoud rechts
Maak van je getuigschrift een diploma - Start je eigen zaak

Start je eigen zaak (tijdens je voltijdse dagopleiding)

In deze formule wordt de opleiding ‘Start je eigen zaak’, ongeveer 60 lesuren, mee opgenomen in jouw voltijdse dagopleiding. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen (summerschool, zaterdag, 's avonds, overdag, zelfstudie, ...). Zo sluit je het cursusjaar af met 2 getuigschriften die kunnen leiden tot een officieel erkend diploma. Dé ideale keuze voor wie onmiddellijk na het afstuderen zelfstandige wil worden.

Meer informatie

Inhoud links
Jumpstarters

Jumpstarters

Ben je werkzoekend, werk je deeltijds of word je bedreigd door ontslag? Wil je de draad terug oppikken of ben je nieuw in ons land? Jumpstarters biedt je een persoonlijke begeleiding om jouw ondernemersidee actief te verkennen en de haalbaarheid ervan in kaart te brengen op basis van een persoonlijk actieplan, een ondernemersplan en een haalbaarheidsstudie.

Meer informatie

Arnold Van Gansewinkel
Marketing- en salesverantwoordelijke

“Wat ik leer bij Syntra AB pas ik meteen toe in mijn job”

Vragen? Neem contact op.
Nils Meyntjens
Productmanager

Nils Meyntjens

Administratie en onthaal
Financiën
Management
Ondernemerschap
Sales, marketing en communicatie
Talen en redactie