Kevin Van Cutsem Digitaal Strateeg

Social Media Consultant en Marketing & Sales hebben mijn toekomst beïnvloed

Kevin Van Cutsem was al aan het werk toen hij begon aan de avondopleiding Social Media Consultant. Daarna combineerde hij zijn job ook nog met de avondopleiding Marketing & Sales. Intussen is hij aan de slag in een online marketing agency.

Word grafisch ontwerper

Grafisch ontwerpen is zó leuk om te doen

Kit Serverius studeerde in het ‘coronajaar 2020’ af als Grafisch vormgever (nu Grafisch designer) en is nu als voltijds freelancer aan de slag. Je kan haar werk checken op kitspirations.be

De opleiding Data Analist was mijn toegangsticket tot deze job

Kristof Maes komt uit de finance wereld, maar vond het tijd voor een carrièreswitch. Als data analist levert hij zijn collega’s nu complexe rapporten op maat.

Mira volgde de opleiding Grafisch Vormgever in lockdown

Mira Vissers is 24 en studeerde dit jaar af in de Voltijdse Dagopleiding Grafisch Vormgever. Haar opleiding zag er dit jaar wel even anders uit door de Coronacrisis.

tomdeuse

Tom opende een eigen barbershop in zijn garage

Tom Van Poppel volgde de opleiding Barbier bij Syntra Antwerpen. Ondertussen is hij in bijberoep gestart met barbershop Tomdeuse, vanuit zijn eigen garage.

Cursist KNX domotica wint prijs van €1000!

Geert Dooms volgde de opleiding KNX Domotica. Hij legde een bijna foutloze eindproef af en mocht van de KNX Association de gratis licentie voor ETS5 Professional in ontvangst nemen. Een prijs van zomaar eventjes €1000!

“We kennen onze cursisten en hun verhaal”

Lisa Van Meulder is docent in de voltijdse opleiding Meertalig administratief bediende in Leuven, waarvoor ieder jaar een 20-tal cursisten, vooral dames, zich inschrijven.

3D Artist na een jaar opleiding

Frank Saint-Ghislain volgde bij Syntra AB de opleiding 3D Artist. Die kennis past hij nu dagelijks toe in zijn job als concept artist bij game en film producent Cyborn.

andries beckers podcasts

Podcasts voor Professionals met Andries Beckers

Andries Beckers is co-host en producer van Welcome to the AA, de waanzinnig populaire podcast met Alex Agnew. Bij Syntra AB geeft hij nu zijn kennis door in de opleiding Podcasts voor Professionals. 

simon van dun

Van Hulpkok in Leertijd tot chef van toprestaurant

Simon van Dun studeerde in 2015 af als kok in de Leertijd. Ondertussen is hij de chef van Dim Dining -een van de beste Aziatische restaurants van Antwerpen- en kan hij al een samenwerking met Peter Goossens op zijn CV zetten.

reisbegeleidster

Reisleider Carine gidst mensen in hun buitenlandse reizen

Carine Van der Trappen heeft de reismicrobe in haar bloed. Ze trok rond in Europa, Azië, Noord-Afrika, Noord- en Midden-Amerika. Gedreven door deze passie en met meer vrije tijd in het verschiet, schreef ze zich in voor de opleiding Reisleider Europa in Mechelen.

Koeltechnieker, een job met een mooie toekomst

Paul Van den Kieboom is zaakvoerder van Milieu en koeltechniek, een bloeiende KMO in Wilrijk met een team van 20 koeltechniekers die instaan voor studie, installatie, onderhoud en service van koel- en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties. Met meer dan 30 jaar ervaring in koeltechniek op de teller is Paul de vakman bij uitstek om ons meer te vertellen over koeltechniek.