"Les volgen met collega-floristen wakkerde mijn inspiratie en creativiteit aan"

Lees meer
Bart Pilate docent Mentoropleiding in de bouw

Overdracht van know-how maakt je bedrijf sterk

Het zijn de medewerkers die de slagkracht van je bedrijf vergroten. Dus is de overdracht van know-how tussen hen cruciaal. In plaats van nieuwe medewerkers op dure cursussen te sturen, kan je ze beter van rechtstreekse collega’s de job laten leren. Je investeert één dag in hen, en het rendement zie je direct.

Kobie Fossey docent Make-up artist

"Van theatergrime tot professionele beauty make-up"

Kobie Fossey is professionele make-up & hair artist. Ze is bovendien docente make-up artist bij Syntra AB, waar ze mensen opleidt in het vak en haar ervaring uit het professionele leven deelt.  

Sonne Neyens Opleiding kapper

"Er is niets dat ik liever doe dan knippen, opsteken en stylen"

Sonne Neyens is geïnteresseerd in styling, mode en juwelen. Ze studeerde af als beeldend kunstenaar en goudsmid, en belandde daarna in de verkoop. Klanten helpen was leuk, maar ze kon er haar creativiteit niet in kwijt.

Tom Renders Meepraten met de boekhouder

"Wanneer weet je of je boekhouder zijn werk goed doet?"

Tom kreeg eindelijk concrete antwoorden op vragen die hij zich al lang stelde. Nu weet hij wat hij aan zijn boekhouder kan vragen en wat relevant is om te weten of zijn zaak goed draait.

Matz Nilsson Opleiding Fotograaf

"Het oog had ik al, maar ik miste technische en artistieke kennis"

Zo ver hij zich kan herinneren, heeft Matz altijd al een liefde voor foto's gehad. Toch was hij al aan het werk vooraleer hij zich uiteindelijk inschreef voor de opleiding Fotograaf bij Syntra AB in Leuven.

Arvid Van Tornout Opleiding Juwelier-goudsmid

"Ik leerde voor goudsmid terwijl ik aan het werk was in de horeca"

Naast zijn voltijdse job in de horeca, ging Arvid op zoek naar een creatieve opleiding. Hij schreef zich in voor de opleiding Juwelier-goudsmid. Een jaar later was hij laureaat op de Jewelry Award.

Total Safety Training op maat

"De opleiding voldeed volledig aan onze eisen ook qua timing en locatie"

Total Safety, de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen zocht naar een maatopleiding. Samen met Syntra AB organiseerden ze een opleiding ‘train the trainer’ voor hun medewerkers.

Hubo België Training op maat

"Syntra AB combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Ab, opleidingen Ms excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

Janssens Field Services Training op maat

"Samen met Syntra AB vonden we snel de juiste trainers voor onze medewerkers"

"We hebben geïnvesteerd in een uitgebreid opleidingstraject tot alarmtechnicus bij Syntra AB. In deze opleiding wilden we dat onze personeelsleden op korte termijn verschillende certificaten behaalden en een breed scala aan technische skills onder de knie kregen."

Ep Technieken Training op maat

"We werkten samen met twee docenten waarover we heel tevreden zijn"

EP Technieken bvba is een dynamisch en innovatief elektriciteitsinstallatie-bedrijf. Ze kozen voor ons als opleidingspartner voor meerdere opleidingen op maat. 

Jochen Van Nufel Fietsman
Jochen Van Nuffel Fietshersteller- fietsvakhandelaar

"Na mijn opleiding ben ik gestart als zelfstandig fietsenmaker aan huis"

Jochen Van Nuffel werkte 's nachts in de productie in een fabriek en was toe aan iets anders. Hij koos voor de voltijdse dagopleiding fietshersteller-fietsvakhandelaar bij Syntra AB. Ondertussen is hij bekend als 'De Fietsman', een fietshersteller aan huis!

Daan De Glas Marketing- en salesverantwoordelijke

“Nu kan ik meepraten over marketing en sales”

Daan De Glas werkt in een familiale onderneming, gespecialiseerd in haarden en kachels. Als industrieel ingenieur startte hij in de verkoop en technische opvolging. Hij schaafde zijn kennis bij met de opleiding marketing- en salesverantwoordelijke.