Mira volgde de opleiding Grafisch Vormgever in lockdown

Lees meer
tomdeuse

Tom opende een eigen barbershop in zijn garage

Tom Van Poppel volgde de opleiding Barbier bij Syntra Antwerpen. Ondertussen is hij in bijberoep gestart met barbershop Tomdeuse, vanuit zijn eigen garage.

Cursist KNX domotica wint prijs van €1000!

Geert Dooms volgde de opleiding KNX Domotica. Hij legde een bijna foutloze eindproef af en mocht van de KNX Association de gratis licentie voor ETS5 Professional in ontvangst nemen. Een prijs van zomaar eventjes €1000!

“We kennen onze cursisten en hun verhaal”

Lisa Van Meulder is docent in de voltijdse opleiding Meertalig administratief bediende in Leuven, waarvoor ieder jaar een 20-tal cursisten, vooral dames, zich inschrijven.

3D Artist na een jaar opleiding

Frank Saint-Ghislain volgde bij Syntra AB de opleiding 3D Artist. Die kennis past hij nu dagelijks toe in zijn job als concept artist bij game en film producent Cyborn.

personal stylst

Styliste Sandra beleeft haar passie voor mode in haar beroep.

Styliste Sandra Van Der Auwera studeerde 15 jaar geleden af als kleur- en stijlconsulent bij Syntra in Mechelen. Tegenwoordig staat ze zelf voor de klas in de opleiding Personal Stylist.

andries beckers podcasts

Podcasts voor Professionals met Andries Beckers

Andries Beckers is co-host en producer van Welcome to the AA, de waanzinnig populaire podcast met Alex Agnew. Bij Syntra AB geeft hij nu zijn kennis door in de opleiding Podcasts voor Professionals. 

simon van dun

Van Hulpkok in Leertijd tot chef van toprestaurant

Simon van Dun studeerde in 2015 af als kok in de Leertijd. Ondertussen is hij de chef van Dim Dining -een van de beste Aziatische restaurants van Antwerpen- en kan hij al een samenwerking met Peter Goossens op zijn CV zetten.

reisbegeleidster

Reisleider Carine gidst mensen in hun buitenlandse reizen

Carine Van der Trappen heeft de reismicrobe in haar bloed. Ze trok rond in Europa, Azië, Noord-Afrika, Noord- en Midden-Amerika. Gedreven door deze passie en met meer vrije tijd in het verschiet, schreef ze zich in voor de opleiding Reisleider Europa in Mechelen.

Koeltechnieker, een job met een mooie toekomst

Paul Van den Kieboom is zaakvoerder van Milieu en koeltechniek, een bloeiende KMO in Wilrijk met een team van 20 koeltechniekers die instaan voor studie, installatie, onderhoud en service van koel- en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties. Met meer dan 30 jaar ervaring in koeltechniek op de teller is Paul de vakman bij uitstek om ons meer te vertellen over koeltechniek.
 

Van bierliefhebber tot brouwer

In het dagelijks leven is Philippe Maertens communicatiemanager bij wielerploeg Katusha en tv-presentator. Daarnaast heeft hij al jarenlang een passie voor allerlei soorten bier. Bij Syntra AB vond hij de perfecte opleiding om bij te leren over die passie.

Ben Toremans, docent Marketing

Docent Ben Toremans is een vat vol marketingervaring. 14 jaar lang stond hij aan het hoofd van een bedrijf in Marketingcommunicatie & Audiovisuele Producties. Daarna zette hij zijn carrière voort in de media retail en headhunting. Tegenwoordig opereert hij als zelfstandig ondernemer en doceert hij bij Syntra AB Marketing, Sales en HR –business gerelateerde vakken.

Patrick Simons, docent Hotelreceptionist Duaal

Patrick Simons heeft al verschillende professionele watertjes doorzwommen, maar zijn grote passie blijft de horeca, meer bepaald het hotelwezen. Die passie geeft hij nu met veel plezier door aan leerjongeren in de duale opleiding Hotelreceptionist.