Oud-cursist bouwt digitaal bierplatform

Lees meer

Een job op wieltjes: rijschoolinstructeur

Christian Jacobs volgde bij Syntra AB de opleiding Rijschoolinstructeur in 2012. Ondertussen werkt hij al enkele jaren vast als instructeur bij VAB en hij doet de job nog steeds even graag. 
 

Evelien Van Eetvelde Data-analist

Van Syntra-cursist tot Syntra-collega

Evelien Van Eetvelde volgde de opleiding Data-analist bij Syntra AB in Mechelen. Sinds een paar maanden is ze aan de slag op de IT-afdeling van de centrale zetel van Syntra AB in Antwerpen.
 

renata jacobs
Renata Jacobs Zorgmassage

De balans verlegd: van chocolade naar zorgmassage

Op de middelbare school volgde Renata Jacobs uit Duffel de sociaal-technische richting. Als jong meisje al, voelde zich aangetrokken tot de zorg. Het liefst wilde ze mensen met problemen helpen. Ze startte met een opleiding orthopedagogie, maar die bleek te zwaar. Ontgoocheld stopte ze haar studies en zocht ze naar werk. 

banketbakker
Miek Paulus Ket Baker

Syntra-bakker ‘down under’

Miek Paulus slaagde bij Syntra als brood- en banketbakker, als chocolatier èn ijsbereider. Ze ontmoette de man van haar leven in Frankrijk en emigreerde met hem naar Australië. Daar bouwt ze aan een uniek concept met Ket Baker. Op Instagram heeft ze al meer dan 1000 volgers.

grafisch ontwerp
Gijs Van Dromme Grafisch Vormgever / Webdesign

"Gelukkig ben ik naar Syntra gegaan"

Gijs Van Dromme volgde op Sint-Lucas de richting Reclame en Vormgeving, maar haakte uiteindelijk af op het gebrek aan een praktijkgerichte insteek. De docenten ‘Grafisch Vormgever’ en ‘Webdesign’ bij Syntra Leuven en Mechelen zetten hem echt op zijn weg.

mikey de leener
Mikey De Leener Realisator audioproducties

Je eigen ‘muzikale smoel’ creëren

Muziek doet mensen dromen. Velen willen er niet alleen naar luisteren, maar zelf ook muzikaal architect worden. Onze jaaropleiding Realisator audioproducties is steeds als een van de eerste volgeboekt. 
 

attent verzekeringen
Victor Verzekeringstussenpersoon

"Ik doe mijn job met hart en ziel"

Victor studeerde enkele jaren geleden af als Verzekeringstussenpersoon bij Syntra AB en is sindsdien werkzaam als verzekeringsmakelaar. Wij peilden naar zijn tevredenheid over opleiding en job.

Annick Holemans Florist

Tussen de groene blaadjes: Atelier Mooi Groen

“Het was tijd voor iets anders.” Soms weet je het gewoon: de tijd is rijp voor een nieuw hoofdstuk. Zo ging het ook bij Annick Holemans, ze ruilde haar vertrouwde kantooromgeving in voor een groene opleiding en een pop-up store in het centrum van Mechelen.
 

annemieke vrolijk
Annemieke Vrolijk Facebookmarketing

"Mijn website trekt dankzij de opleiding al 87% meer bezoekers"

Annemieke Vrolijk is al enkele jaren actief als massagetherapeut in bijberoep en besloot van haar passie haar hoofdberoep te maken. Bij Syntra AB leerde ze de nodige marketingskills om haar zaak een optimale start te geven.

Lieven de Mulder
Lieven De Mulder Wijnhandelaar / sommelier

Lieven is UNIZO Starter van het Jaar Vlaams-Brabant

Lasagnerie & Boutique Hotel Löven werd dit jaar verkozen tot Starter van het Jaar door UNIZO Vlaams-Brabant. Zaakvoerder Lieven De Mulder volgt bij Syntra AB de cursus Wijnhandelaar-Sommelier om zijn gasten nog beter te kunnen bedienen.

Lieven Heuten Tuinaanlegger-groenbeheerder

"Ik wil buiten zijn en met mijn handen werken"

Lieven Heuten heeft een master in de Germaanse taal- en letterkunde en in bedrijfskunde. Hij werkte 22 jaar als leidinggevende in de non-profitsector en zat mee aan het roer van een herstructurering. Dat deed hem nadenken over zijn eigen toekomst en zijn echte passie.

Ysalyne van Dessel Goudsmid

De gouden droom van Ysalyne

Ysalyne van Dessel weet wat ze wil. Als tiener al voelde ze de passie voor juweelontwerp. Enkele jaren later wordt ze in Parijs beloond voor haar doorzetting en is ze op weg naar een schitterende toekomst.