"Ik weet dat ik op Syntra kan rekenen voor bijkomende vorming"

Lees meer
Lieven Heuten Tuinaanlegger-groenbeheerder

"Ik wil buiten zijn en met mijn handen werken"

Lieven Heuten heeft een master in de Germaanse taal- en letterkunde en in bedrijfskunde. Hij werkte 22 jaar als leidinggevende in de non-profitsector en zat mee aan het roer van een herstructurering. Dat deed hem nadenken over zijn eigen toekomst en zijn echte passie.

Ysalyne van Dessel Goudsmid

De gouden droom van Ysalyne

Ysalyne van Dessel weet wat ze wil. Als tiener al voelde ze de passie voor juweelontwerp. Enkele jaren later wordt ze in Parijs beloond voor haar doorzetting en is ze op weg naar een schitterende toekomst.

Sofie Willems docent Copywriter

Als je schrijven leuk vindt

Sofie Willems is docent van de avondopleiding Copywriter bij Syntra AB in Berchem. De cursisten zijn opgetogen over haar aanpak.

Arnold Van Gansewinkel Marketing- en salesverantwoordelijke

“Wat ik leer bij Syntra AB pas ik meteen toe in mijn job”

Arnold volgde bij Syntra AB heel wat opleidingen. Enkele jaren geleden startte hij met de opleiding “Commerciële vaardigheden voor beginners”. Nadien poetste hij zijn profiel verder op met de avondopleiding “Marketing”. Lees zijn boeiend (en inspirerend) verhaal.

Bart Pilate docent Mentoropleiding in de bouw

Overdracht van know-how maakt je bedrijf sterk

Het zijn de medewerkers die de slagkracht van je bedrijf vergroten. Dus is de overdracht van know-how tussen hen cruciaal. In plaats van nieuwe medewerkers op dure cursussen te sturen, kan je ze beter van rechtstreekse collega’s de job laten leren. Je investeert één dag in hen, en het rendement zie je direct.

Ann Depooter Kruidenteler - Herborist

"Ik ben blijven plakken door het aanstekelijke enthousiasme van de docenten en medecursisten"

Ann De Pooter verhuisde met haar partner naar de Ardennen. Bij het perceel zat ook een mooi stukje landbouwgrond. Om dat te gaan bewerken, ging ze op zoek naar een cursus kruidenteelt. Die vond ze bij Syntra.

Kobie Fossey docent Make-up artist

"Van theatergrime tot professionele beauty make-up"

Kobie Fossey is professionele make-up & hair artist. Ze is bovendien docente make-up artist bij Syntra AB, waar ze mensen opleidt in het vak en haar ervaring uit het professionele leven deelt.  

Sonne Neyens Opleiding kapper

"Er is niets dat ik liever doe dan knippen, opsteken en stylen"

Sonne Neyens is geïnteresseerd in styling, mode en juwelen. Ze studeerde af als beeldend kunstenaar en goudsmid, en belandde daarna in de verkoop. Klanten helpen was leuk, maar ze kon er haar creativiteit niet in kwijt.

Tom Renders Meepraten met de boekhouder

"Wanneer weet je of je boekhouder zijn werk goed doet?"

Tom kreeg eindelijk concrete antwoorden op vragen die hij zich al lang stelde. Nu weet hij wat hij aan zijn boekhouder kan vragen en wat relevant is om te weten of zijn zaak goed draait.

Matz Nilsson Opleiding Fotograaf

"Het oog had ik al, maar ik miste technische en artistieke kennis"

Zo ver hij zich kan herinneren, heeft Matz altijd al een liefde voor foto's gehad. Toch was hij al aan het werk vooraleer hij zich uiteindelijk inschreef voor de opleiding Fotograaf bij Syntra AB in Leuven.

Arvid Van Tornout Opleiding Juwelier-goudsmid

"Ik leerde voor goudsmid terwijl ik aan het werk was in de horeca"

Naast zijn voltijdse job in de horeca, ging Arvid op zoek naar een creatieve opleiding. Hij schreef zich in voor de opleiding Juwelier-goudsmid. Een jaar later was hij laureaat op de Jewelry Award.

Total Safety Training op maat

"De opleiding voldeed volledig aan onze eisen ook qua timing en locatie"

Total Safety, de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen zocht naar een maatopleiding. Samen met Syntra AB organiseerden ze een opleiding ‘train the trainer’ voor hun medewerkers.