Glen werd Sportverzorger - Fitness instructeur dankzij deze opleiding

Lees meer

Koeltechnieker, een job met een mooie toekomst

Paul Van den Kieboom is zaakvoerder van Milieu en koeltechniek, een bloeiende KMO in Wilrijk met een team van 20 koeltechniekers die instaan voor studie, installatie, onderhoud en service van koel- en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties. Met meer dan 30 jaar ervaring in koeltechniek op de teller is Paul de vakman bij uitstek om ons meer te vertellen over koeltechniek.
 

Van bierliefhebber tot brouwer

In het dagelijks leven is Philippe Maertens communicatiemanager bij wielerploeg Katusha en tv-presentator. Daarnaast heeft hij al jarenlang een passie voor allerlei soorten bier. Bij Syntra AB vond hij de perfecte opleiding om bij te leren over die passie.

Ben Toremans, docent Marketing

Docent Ben Toremans is een vat vol marketingervaring. 14 jaar lang stond hij aan het hoofd van een bedrijf in Marketingcommunicatie & Audiovisuele Producties. Daarna zette hij zijn carrière voort in de media retail en headhunting. Tegenwoordig opereert hij als zelfstandig ondernemer en doceert hij bij Syntra AB Marketing, Sales en HR –business gerelateerde vakken.

Anita Meert, docente Ambachtelijk ijsbereider

Anita Meert begon haar Syntra-carrière als cursist ijsbereider. Tegenwoordig geeft ze als docent haar kennis door aan een nieuwe generatie cursisten.

Een job op wieltjes: rijschoolinstructeur

Christian Jacobs volgde bij Syntra AB de opleiding Rijschoolinstructeur in 2012. Ondertussen werkt hij al enkele jaren vast als instructeur bij VAB en hij doet de job nog steeds even graag. 
 

Evelien Van Eetvelde Data-analist

Van Syntra-cursist tot Syntra-collega

Evelien Van Eetvelde volgde de opleiding Data-analist bij Syntra AB in Mechelen. Sinds een paar maanden is ze aan de slag op de IT-afdeling van de centrale zetel van Syntra AB in Antwerpen.
 

grafisch ontwerp
Gijs Van Dromme Grafisch Vormgever / Webdesign

"Gelukkig ben ik naar Syntra gegaan"

Gijs Van Dromme volgde op Sint-Lucas de richting Reclame en Vormgeving, maar haakte uiteindelijk af op het gebrek aan een praktijkgerichte insteek. De docenten ‘Grafisch Vormgever’ en ‘Webdesign’ bij Syntra Leuven en Mechelen zetten hem echt op zijn weg.

Mikey De Leener Realisator audioproducties

Je eigen ‘muzikale smoel’ creëren

Muziek doet mensen dromen. Velen willen er niet alleen naar luisteren, maar zelf ook muzikaal architect worden. Onze jaaropleiding Realisator audioproducties is steeds als een van de eerste volgeboekt. 
 

attent verzekeringen
Victor Verzekeringstussenpersoon

"Ik doe mijn job met hart en ziel"

Victor studeerde enkele jaren geleden af als Verzekeringstussenpersoon bij Syntra AB en is sindsdien werkzaam als verzekeringsmakelaar. Wij peilden naar zijn tevredenheid over opleiding en job.

Lieven de Mulder
Lieven De Mulder Wijnhandelaar / sommelier

Lieven is UNIZO Starter van het Jaar Vlaams-Brabant

Lasagnerie & Boutique Hotel Löven werd dit jaar verkozen tot Starter van het Jaar door UNIZO Vlaams-Brabant. Zaakvoerder Lieven De Mulder volgt bij Syntra AB de cursus Wijnhandelaar-Sommelier om zijn gasten nog beter te kunnen bedienen.

Sofie Willems docent Copywriter

Als je schrijven leuk vindt

Sofie Willems is docent van de avondopleiding Copywriter bij Syntra AB in Berchem. De cursisten zijn opgetogen over haar aanpak.

Bart Pilate docent Mentoropleiding in de bouw

Overdracht van know-how maakt je bedrijf sterk

Het zijn de medewerkers die de slagkracht van je bedrijf vergroten. Dus is de overdracht van know-how tussen hen cruciaal. In plaats van nieuwe medewerkers op dure cursussen te sturen, kan je ze beter van rechtstreekse collega’s de job laten leren. Je investeert één dag in hen, en het rendement zie je direct.