Oud-cursist bouwt digitaal bierplatform

Lees meer

Glen werd Sportverzorger - Fitness instructeur dankzij deze opleiding.

Glen Jacobs volgde de opleiding sportverzorger – fitnessinstructeur bij Syntra AB. Tegenwoordig doet hij zijn droomjob als zaakvoerder van zijn eigen sportcentrum.

Een job op wieltjes: rijschoolinstructeur

Christian Jacobs volgde bij Syntra AB de opleiding Rijschoolinstructeur in 2012. Ondertussen werkt hij al enkele jaren vast als instructeur bij VAB en hij doet de job nog steeds even graag. 
 

Evelien Van Eetvelde Data-analist

Van Syntra-cursist tot Syntra-collega

Evelien Van Eetvelde volgde de opleiding Data-analist bij Syntra AB in Mechelen. Sinds een paar maanden is ze aan de slag op de IT-afdeling van de centrale zetel van Syntra AB in Antwerpen.
 

grafisch ontwerp
Gijs Van Dromme Grafisch Vormgever / Webdesign

"Gelukkig ben ik naar Syntra gegaan"

Gijs Van Dromme volgde op Sint-Lucas de richting Reclame en Vormgeving, maar haakte uiteindelijk af op het gebrek aan een praktijkgerichte insteek. De docenten ‘Grafisch Vormgever’ en ‘Webdesign’ bij Syntra Leuven en Mechelen zetten hem echt op zijn weg.

mikey de leener
Mikey De Leener Realisator audioproducties

Je eigen ‘muzikale smoel’ creëren

Muziek doet mensen dromen. Velen willen er niet alleen naar luisteren, maar zelf ook muzikaal architect worden. Onze jaaropleiding Realisator audioproducties is steeds als een van de eerste volgeboekt. 
 

attent verzekeringen
Victor Verzekeringstussenpersoon

"Ik doe mijn job met hart en ziel"

Victor studeerde enkele jaren geleden af als Verzekeringstussenpersoon bij Syntra AB en is sindsdien werkzaam als verzekeringsmakelaar. Wij peilden naar zijn tevredenheid over opleiding en job.

Lieven de Mulder
Lieven De Mulder Wijnhandelaar / sommelier

Lieven is UNIZO Starter van het Jaar Vlaams-Brabant

Lasagnerie & Boutique Hotel Löven werd dit jaar verkozen tot Starter van het Jaar door UNIZO Vlaams-Brabant. Zaakvoerder Lieven De Mulder volgt bij Syntra AB de cursus Wijnhandelaar-Sommelier om zijn gasten nog beter te kunnen bedienen.

Sofie Willems docent Copywriter

Als je schrijven leuk vindt

Sofie Willems is docent van de avondopleiding Copywriter bij Syntra AB in Berchem. De cursisten zijn opgetogen over haar aanpak.

Bart Pilate docent Mentoropleiding in de bouw

Overdracht van know-how maakt je bedrijf sterk

Het zijn de medewerkers die de slagkracht van je bedrijf vergroten. Dus is de overdracht van know-how tussen hen cruciaal. In plaats van nieuwe medewerkers op dure cursussen te sturen, kan je ze beter van rechtstreekse collega’s de job laten leren. Je investeert één dag in hen, en het rendement zie je direct.

Ann Depooter Kruidenteler - Herborist

"Ik ben blijven plakken door het aanstekelijke enthousiasme van de docenten en medecursisten"

Ann De Pooter verhuisde met haar partner naar de Ardennen. Bij het perceel zat ook een mooi stukje landbouwgrond. Om dat te gaan bewerken, ging ze op zoek naar een cursus kruidenteelt. Die vond ze bij Syntra.

Kobie Fossey docent Make-up artist

"Van theatergrime tot professionele beauty make-up"

Kobie Fossey is professionele make-up & hair artist. Ze is bovendien docente make-up artist bij Syntra AB, waar ze mensen opleidt in het vak en haar ervaring uit het professionele leven deelt.  

Sonne Neyens Opleiding kapper

"Er is niets dat ik liever doe dan knippen, opsteken en stylen"

Sonne Neyens is geïnteresseerd in styling, mode en juwelen. Ze studeerde af als beeldend kunstenaar en goudsmid, en belandde daarna in de verkoop. Klanten helpen was leuk, maar ze kon er haar creativiteit niet in kwijt.