“We kennen onze cursisten en hun verhaal”

Lisa Van Meulder is docent in de voltijdse opleiding Meertalig administratief bediende in Leuven, waarvoor ieder jaar een 20-tal cursisten, vooral dames, zich inschrijven.

3D Artist na een jaar opleiding

Frank Saint-Ghislain volgde bij Syntra AB de opleiding 3D Artist. Die kennis past hij nu dagelijks toe in zijn job als concept artist bij game en film producent Cyborn.

personal stylst

Styliste Sandra beleeft haar passie voor mode in haar beroep.

Styliste Sandra Van Der Auwera studeerde 15 jaar geleden af als kleur- en stijlconsulent bij Syntra in Mechelen. Tegenwoordig staat ze zelf voor de klas in de opleiding Personal Stylist.

andries beckers podcasts

Podcasts voor Professionals met Andries Beckers

Andries Beckers is co-host en producer van Welcome to the AA, de waanzinnig populaire podcast met Alex Agnew. Bij Syntra AB geeft hij nu zijn kennis door in de opleiding Podcasts voor Professionals. 

reisbegeleidster

Reisleider Carine gidst mensen in hun buitenlandse reizen

Carine Van der Trappen heeft de reismicrobe in haar bloed. Ze trok rond in Europa, Azië, Noord-Afrika, Noord- en Midden-Amerika. Gedreven door deze passie en met meer vrije tijd in het verschiet, schreef ze zich in voor de opleiding Reisleider Europa in Mechelen.

Koeltechnieker, een job met een mooie toekomst

Paul Van den Kieboom is zaakvoerder van Milieu en koeltechniek, een bloeiende KMO in Wilrijk met een team van 20 koeltechniekers die instaan voor studie, installatie, onderhoud en service van koel- en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties. Met meer dan 30 jaar ervaring in koeltechniek op de teller is Paul de vakman bij uitstek om ons meer te vertellen over koeltechniek.
 

Van bierliefhebber tot brouwer

In het dagelijks leven is Philippe Maertens communicatiemanager bij wielerploeg Katusha en tv-presentator. Daarnaast heeft hij al jarenlang een passie voor allerlei soorten bier. Bij Syntra AB vond hij de perfecte opleiding om bij te leren over die passie.

Ben Toremans, docent Marketing

Docent Ben Toremans is een vat vol marketingervaring. 14 jaar lang stond hij aan het hoofd van een bedrijf in Marketingcommunicatie & Audiovisuele Producties. Daarna zette hij zijn carrière voort in de media retail en headhunting. Tegenwoordig opereert hij als zelfstandig ondernemer en doceert hij bij Syntra AB Marketing, Sales en HR –business gerelateerde vakken.

Anita Meert, docente Ambachtelijk ijsbereider

Anita Meert begon haar Syntra-carrière als cursist ijsbereider. Tegenwoordig geeft ze als docent haar kennis door aan een nieuwe generatie cursisten.

Glen Jacobs Sportverzorger - Fitness instructeur

Glen werd Sportverzorger - Fitness instructeur dankzij deze opleiding

Glen Jacobs volgde de opleiding sportverzorger – fitnessinstructeur bij Syntra AB. Tegenwoordig doet hij zijn droomjob als zaakvoerder van zijn eigen sportcentrum.

Rijschoolinstructeur: een flexibele job met veel sociaal contact

Christian Jacobs volgde bij Syntra AB de opleiding Rijschoolinstructeur. Ondertussen werkt hij al enkele jaren als instructeur bij VAB en doet hij de job nog steeds even graag.

Evelien Van Eetvelde Data-analist

Van Syntra-cursist tot Syntra-collega

Evelien Van Eetvelde volgde de opleiding Data-analist bij Syntra AB in Mechelen. Sinds een paar maanden is ze aan de slag op de IT-afdeling van de centrale zetel van Syntra AB in Antwerpen.