"Samen met Syntra Bizz vonden we snel de juiste trainers voor onze medewerkers"

Lees meer
Hubo België Incompanytraining

"Syntra Bizz combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Bizz, opleidingen MS Excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

Lenthe De Pauw

Lenthe ging van modeliefhebber naar fashiongoeroe

Sinds ze afstudeerde als Modevormgever in 2022, zit het Lenthe De Pauw allemaal mee. Na het organiseren van een modeshow als afsluiter van de opleiding en in de finale van de LolaLiza Fashion School te belanden, is ze nu aan de slag bij Essentiel Antwerp.

Lore De Bock Kinderbegeleidster

Na de opleiding Kinderbegeleider meteen aan het werk? Lore deed het!

Lore De Bock volgde de opleiding Kinderbegeleider baby's en peuters en ze is intussen aan de slag in het kinderdagverblijf waar ze haar stage deed. 

Charlotte Van Thielen Schoonheidsspecialiste

“Ik ontdekte mijn passie als schoonheidsspecialiste tijdens deze opleiding.”

Charlotte Van Thielen volgde enkele jaren geleden de opleiding Schoonheidsspecialist en Kunstnagelstylist. Intussen maakte ze haar droom waar en opende ze haar eigen zaak, Onebo.

Bjorn Loyens Schooldirecteur

Schooldirecteur wordt Frontend Developer

IT combineren met onderwijs? Het kan! Bjorn Loyens staat al 25 jaar in het onderwijs waarvan 8 jaar als directeur van Katholieke Basisschool Triangel in Vlimmeren. Onlangs studeerde hij af als Frontend Developer na het maken van een app voor de leerkrachten op zijn school. 

Michael Fardad Vastgoedmakelaar

Cursist wordt docent met de opleiding vastgoedmakelaar bij Syntra AB

Michael Fardad volgde de avondopleiding Vastgoedmakelaar bij Syntra Antwerpen en studeerde af in 2020. Hieronder deelt hij zijn ervaringen in een interview met Syntra AB.

Filip Daerden volgde de opleiding preventieadviseur bij Syntra AB
Filip Daerden Preventieadviseur niveau 2

Met een certificaat op zak snel naar een nieuwe job als preventieadviseur niveau 2

Filip Daerden studeerde bij Syntra AB af als preventieadviseur niveau 2. Zijn certificaat was het toegangsticket voor een nieuwe job als preventieadviseur. Filip doet hieronder zijn verhaal.
 

Wim De Meulemeester & Antoine Sprimont

Boekhouder zijn is rock & roll!

Wim De Meulemeester is ITAA fiscaal accountant-boekhouder en partner bij Bofidi, maar ook al 5 jaar docent bij Syntra AB.

Karlijn Cornelissen Apotheekassistent

Apotheekassistent Karlijn “Ik kon vast aan de slag op mijn stageplaats.”

Na je opleiding meteen aan de slag op je stageplek? Karlijn Cornelissen is nog steeds aan het werk in de apotheek waar ze in 2021 haar stage deed als Apotheekassistent!

Kevin Van Cutsem Digitaal Strateeg

Social Media Consultant en Marketing & Sales hebben mijn toekomst beïnvloed

Kevin Van Cutsem was al aan het werk toen hij begon aan de avondopleiding Social Media Consultant. Daarna combineerde hij zijn job ook nog met de avondopleiding Marketing & Sales. Intussen is hij aan de slag in een online marketing agency.

Word grafisch ontwerper
Kit Severius Grafisch vormgever

Grafisch ontwerpen is zó leuk om te doen

Kit Serverius studeerde in het ‘coronajaar 2020’ af als Grafisch vormgever (nu Grafisch designer) en is nu als voltijds freelancer aan de slag. Je kan haar werk checken op kitspirations.be

Elektricien Gitte
Gitte Van Nieuwenhove Elektricien

Marketeer wordt Elektricien

Van een carrièreswitch gesproken. Met een bachelor digitale marketing op zak, koos Gitte resoluut voor een nieuwe wending met een technische opleiding. Ze volbracht de opleiding Elektricien in 1 jaar en kon vast aan de slag in haar leerbedrijf.