Opleidingen Informatica
Ben Springael
Opleiding Netwerkbeheerder

"De docenten van Syntra AB inspireren jonge mensen zoals ik"

Tijdens zijn bachelor toegepaste informatica had Ben het gevoel dat hij niet echt werd klaargestoomd om aan de slag te kunnen als system engineer. Dus schreef hij zich in voor de opleiding Netwerkbeheerder bij Syntra AB.

De docenten hadden ambitie in het bedrijfsleven, en die brachten ze samen met hun kennis over op de cursisten. Ze inspireren jonge mensen zoals ik om hetzelfde te doen

Ben Springael is Cloud Operations Manager bij Cogetix. 

Tijdens zijn bachelor toegepaste informatica had Ben het gevoel dat hij niet echt werd klaargestoomd om aan de slag te kunnen als system engineer. Programmeren, boekhouden en analytisch denken waren nuttig en interessant, maar hij wilde zich meer technisch toespitsen op de aspecten van IT-netwerken. Dus schreef hij zich in voor de opleiding Netwerkbeheerder bij Syntra AB.

“Bij Syntra werkten we altijd van theorie naar praktijk. Op het vlak van netwerken en hardware van een pc leerde ik in één jaar dagopleiding bij Syntra meer dan tijdens de twee jaar op de hogeschool. Mijn favoriete lessen gingen over Hardware en Linux/netwerken. De docenten hadden ambitie in het bedrijfsleven, en die brachten ze samen met hun kennis over op de cursisten. Ze inspireren jonge mensen zoals ik om hetzelfde te doen.”

Naar de opleiding

Heb je vragen rond deze opleiding? Of wil je jouw verhaal kwijt?
Chat of bel met het klantencentrum. Ze helpen je verder.