Gezondheiscoach Yoga
Belinda Michiels
Gezondheidscoach

“Ik ben dankbaar dat ik mensen kan helpen om op eigen kracht aan hun gezondheid te werken”

Belinda Michiels deed administratief werk, maar haar instinct zei dat ze thuishoorde in de gezondheidssector. Na een opleiding gezondheidscoach bij Syntra AB begeleidt ze mensen als zelfstandig gezondheids- en yogacoach

We leerden algemene coachingvaardigheden en zakenzoals voedingsleer, energetische anatomie en integrale gezondheidscoaching

“In mijn vrije tijd was ik veel bezig met lekkere én gezonde voeding, fitness, yoga, mindfulness... Ik was geboeid door zowel de biologische als psychologische kant van de mens. Ik wilde me nog meer verdiepen in het domein ‘gezondheid’.”

Belinda volgde de opleidingen ‘Basisjaar de mens’ en ‘Gezondheidscoach’. “Daar kwam ik in de eerste plaats veel te weten over mezelf, want zelfreflectie hoort erbij. We leerden algemene coachingvaardigheden en hadden vakken zoals voedingsleer, energetische anatomie (o.a. chakra’s) en integrale gezondheidscoaching. We onderzochten de signalen en het nut van stress, hoe je stress kan kanaliseren om je lichamelijke en psychische veerkracht te verhogen, je sociaal netwerk te onderhouden. Gespreksvaardigheden werden aangeleerd en ingeoefend aan de hand van cases.”

Aangemoedigd door de docenten, startte Belinda als zelfstandige gezondheidscoach om mensen te begeleiden naar een gezond leefpatroon, zowel fysiek(gezonde voeding en beweging), als mentaal (stressreductie en mindfulness). Gaandeweg verlegde ze haar focus naar yoga.

Heb je vragen rond deze opleiding? Of wil je jouw verhaal kwijt?
Chat of bel met het klantencentrum. Ze helpen je verder.