Nathalie Heyse
Florist

"Les volgen met collega-floristen wakkerde mijn inspiratie en creativiteit aan"

Nathalie Heyse studeerde af als schoonheidsspecialiste, maar startte direct als hulpje in de bloemenwinkel van een vriendin. Na een aantal jaren schreef ze zich eindelijk in voor een professionele cursus bij Syntra in Leuven. Eerst Florist en daarna Meester-florist.

Ik hou van creatief bezig zijn, en heb altijd nieuwe ideeën

Waarom de keuze voor deze opleiding?

Ik werkte al jaren in de bloemenbranche maar had nooit een degelijke opleiding gevolgd als floriste. Samen les volgen met collega’s floristen vond ik super. Je inspiratie en creativiteit wordt aangewakkerd. De praktijklessen en theorie zijn samen goed in balans. 

Dankzij deze opleiding was ik mee met de laatste nieuwste trends. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en ik was blij dat ik meer kon bieden aan klanten.

Waar kunnen we jouw creaties bewonderen? 

Al een aantal jaren run ik Pot&Papaver in Heverlee, een winkel met stijlvolle woondecoraties en geschenken. Het aanbod verandert met de seizoenen, aangevuld met mijn eigen creaties en ontdekkingen. Met mijn workshops 'groendecoraties' ben ik vooral gespecialiseerd in ingetogen eigentijdse creaties in cottagestijl, gecombineerd met actuele trends.

Heb je vragen rond deze opleiding? Of wil je jouw verhaal kwijt?
Chat of bel met het klantencentrum. Ze helpen je verder.