Anne Jolien Carrillo
Meertalig bediende

"Mijn opleiding bij Syntra heeft me goed voorbereid op deze stage"

Aan het einde van deze voltijdse dagopleiding loop je vier weken stage bij een bedrijf naar keuze. De uitgelezen kans om je opgedane kennis om te zetten in een eerste ervaring op de werkvloer.

Mijn kennis van het Frans, Engels en Duits kwam zeker van pas tijdens het contact met de chauffeurs

Waaruit bestond je takenpakket?

“Tijdens mijn stage heb ik veel verschillende taken mogen uitvoeren. Soms simpele dingen zoals klasseren, maar ook het verwerken van gegevens in de computer, zoals het registreren van de EPS bonnen van de chau eurs die lege kisten binnenbrengen. Ik mocht de receptie bemannen en de telefooncentrale bedienen. In een bedrijf als de veiling is geen enkele dag hetzelfde en dat zorgt voor veel afwisseling.”

Had je voldoende aan onze opleiding?

“Mijn opleiding bij Syntra heeft me goed voorbereid op deze stage. De talen Frans, Engels en Duits heb ik kunnen gebruiken bij het contact met chauffeurs met verschillende nationaliteiten. De lessen Nederlands en dan vooral de grammatica bleken ook handig.

Daarnaast heb ik ook veel opgestoken in de informaticalessen rond Microsoft Office. Programma’s als Word, Excel en Powerpoint gebruik ik dagelijks.“

Wat doe je op dit moment?

“Op mijn stageplaats waren ze zeer tevreden over mijn werk. Ik ben momenteel nog steeds aan de slag bij de Coöperatie Hoogstraten, als administratief medewerker op de afdeling marketing en communicatie en ik help ook aan de receptie. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk!”

Proficiat en veel succes op je job!

 

Heb je vragen rond deze opleiding? Of wil je jouw verhaal kwijt?
Chat of bel met het klantencentrum. Ze helpen je verder.