Massage limburg
Annemieke Vrolijk
Facebookmarketing

"Mijn website trekt dankzij de opleiding al 87% meer bezoekers"

Annemieke Vrolijk is al enkele jaren actief als massagetherapeut in bijberoep en besloot van haar passie haar hoofdberoep te maken. Bij Syntra AB leerde ze de nodige marketingskills om haar zaak een optimale start te geven.

Ik begrijp nu hoe het algoritme van Google werkt, zodat ik meer mensen naar mijn website kan leiden

“Ik heb jarenlang een bureaujob gehad, maar ik voelde dat het tijd was om het roer om te gooien en mijn carrière een nieuwe wending te geven. Ik haalde immers veel meer voldoening uit mijn bijberoep als massagetherapeut dan uit het invullen van Excel-files op mijn echte job. Daarom besloot ik om fulltime voor mijn passie te kiezen.”

Hoe ben je bij Syntra AB terechtgekomen?

“De VDAB vertelde me over Jumpstarters bij Syntra AB, dat startende ondernemers met een concreet plan een duwtje in de rug geeft. Mijn idee was duidelijk: ik kan en wil professioneel massagetherapeut worden, maar ik moet het uit de grond kunnen stampen. Dankzij het opleidingsbudget kon ik mezelf bijscholen waar mijn kennis tekort schoot, dus koos ik voor de cursussen Facebookmarketing en WordPress SEO Optimalisatie. Als starter is het immers heel belangrijk om jezelf te kunnen verkopen en de juiste mensen te bereiken. Ik heb ook een persoonlijke digitale coach die me helpt om de theorie van de opleiding om te zetten naar de praktijk.”

Wat vond je van de opleidingen?

“Beide opleidingen werden gegeven door Lieven Van De Velde, een gedreven docent met een enorme kennis over alles wat met SEO of Facebook te maken heeft. De lessen verliepen heel praktijkgericht en we kregen allerlei concrete tips en tricks die we konden toepassen op onze eigen website. Bovendien zaten we in kleine groepen. Dat zorgt voor een persoonlijke aanpak, waarbij er voor iedereen ruimte is om vragen te stellen.”

Heb je al resultaat gemerkt?

“Het traject is nog niet afgelopen en ik werk nog regelmatig tot ’s avonds laat aan mijn website, maar dat doe ik altijd met volle goesting. Het resultaat is er namelijk al: sinds de opleiding heb ik al zo’n 87% meer bezoekers op mijn website! Dankzij de lessen van Lieven begrijp ik nu beter hoe het algoritme van Google werkt en hoe ik mensen naar mijn website kan leiden. Ook over Facebookmarketing heb ik al veel bijgeleerd en ik ben van plan om binnenkort mijn eerste advertenties op te zetten. Ik ben dus bijzonder tevreden over dit project, het is een absolute aanrader voor mensen die met een eigen zaak beginnen.”

Als aanvulling op haar massagediensten is Annemieke ook verdeler van Japanse theesoorten. Neem zeker eens een kijkje op haar website!

welzijnenontspanning.be
Facebook

< terug naar succesvol starten

Ook werk maken van je zaak? Check dan snel het traject.