Hubo België
Incompanytraining

"Syntra Bizz combineert een inhoudelijk goede opleiding met flexibiliteit"

Voor Hubo België stelden de medewerkers van Syntra Bizz, opleidingen MS Excel samen. Er werd op vraag van Hubo gewerkt met verschillende niveaugroepen om het maximale uit de opleiding te halen. 

De docent hield een stevig tempo aan, maar onze medewerkers hadden zeker niet het gevoel dat het te snel ging

"Syntra Bedrijfstrainingen staat bekend om professionele en degelijke opleidingen. Daarenboven is gebleken dat haar medewerkers een inhoudelijk goede opleiding kunnen combineren met een grote flexibiliteit.  Het tempo van de cursus konden ze bijvoorbeeld aanpassen aan de deelnemers, en net dát was heel interessant voor ons bedrijf.

De docent van de basiscursus MS Excel was een topper! Hij had geduld waar nodig en probeerde onze medewerkers ook te stimuleren om zelf naar oplossingen te zoeken en al een beetje verder te gaan dan de basis. Hij zorgde ook af en toe voor een vrolijke noot, waardoor de lesuren voorbij vlogen voor onze personeelsleden.

De docente voor de gevorderde opleiding MS Excel trachtte er zo goed mogelijk een structuur in te houden en was steeds volledig in haar uitleg. Ze hield een stevig tempo aan, maar onze medewerkers hadden zeker niet het gevoel dat het te snel ging. De docente was ook zeer enthousiast en dit werkte zeer aanstekelijk!"

Dunja Ramaekers, translation – financial administration Hubo België
Bedrijfstraining MS Excel