Een vakantie dient uiteraard om je batterijen op te laden, maar je kan deze periode ook perfect gebruiken om kennis of ervaring op te doen. In onze +90 summerschools verwerf je nieuwe skills waarmee je aan de slag kan in een kantooromgeving, in creatieve of technische beroepen, voor je nascholing vakbekwaamheid of in de zorg.

Alle summerschools

Kantoor

Elke kantooromgeving is anders en onze zomeropleidingen bieden voor ieder wat wils. Wil je graag je Office-vaardigheden aanscherpen of misschien ben je eerder geïnteresseerd in een intensief taalbad om je kennis van het Frans te verbeteren?

Ons aanbod is heel interessant voor leidinggevenden, marketing- en HR-medewerkers. Verder hebben we ook nog specifieke cursussen voor vastgoedprofessionals.

Naar summerschools "Kantoor"

Creatief

Of je jezelf nu graag uitdrukt in woorden of beelden, bij ons kan je terecht voor een opleiding die aansluit bij je passie. Leer professionele videoproducties maken in Adobe Premiere, ontdek de fijne kneepjes van digitale fotografie of leer digitale ontwerpen maken in AutoCAD of SketchUp. Aan jou de keuze!

Naar summerschools "Creatief"

Technisch

Ben je liever met je handen bezig? Dan zit je zeker goed met ons technisch aanbod. Een basisopleiding elektriciteit of planlezen zijn ideaal om jezelf verder te specialiseren. Wil je liever jouw opgebouwde kennis doorgeven aan nieuwe collega's, dan is een Mentoropleiding zeker een goed idee. Je kan bij ons ook terecht voor certificaten als GI, VCA, BA4 en BA5. Ontdek ook onze nieuwe oldtimer-opleidingen!

Naar summerschools "Technisch"

Nascholingen transport

Als beroepschauffeur moet je iedere vijf jaar minstens 35 uur nascholing volgen. Syntra AB is hiervoor de ideale partner, met nascholingen rond verschillende thema's. Verder hebben we ook interessante opleidingen rond douane en accijnzen. Met de Brexit zijn er in die sector op korte termijn immers veel nieuwe mensen nodig. Schrijf je snel in!

Naar summerschools "Transport"

Zorg

In de opleiding EHBO leer je verschillende technieken om correct te handelen bij noodsituaties en mogelijk zelfs levens te redden