10% korting voor Unizo / Bouwunie leden

Op woensdag 7 juli ondertekenden de organisaties Unizo en Bouwunie regio's Antwerpen-Mechelen, Kempen en Vlaams-Brabant-Brussel een samenwerkingsakkoord met Syntra AB.

Dit akkoord is de aanzet tot het ontwikkelen van gezamenlijke activiteiten met als doel de participatiegraad van de KMO in opleiding te verhogen.

Wie lid is bij Unizo of Bouwunie kan vanaf 1 september 2010 genieten van 10% korting bij inschrijving voor een Syntra AB opleiding.

Voor welke opleidingen?

Leden van Unizo of Bouwunie krijgen vanaf heden een rechtstreekse korting van 10% op het inschrijvingsgeld voor de door Syntra-AB georganiseerde korte opleidingen (niet-gecertificeerde opleidingen en gecertificeerde bijscholingen).

Het betreft dus bijscholingen en trainingen waarvoor men zowel als persoon of als organisatie kan inschrijven. Voor onze lange opleidingen is de korting niet geldig.

De korting is niet cumuleerbaar met andere Syntra AB kortingacties. Actiecodes en clubformules zijn dus niet geldig in combinatie met deze korting. Je mag ze wel combineren met KMO portefeuille.

Voor je comfort staat bij iedere opleiding aangeduid voor welke korting(en) de opleiding in aanmerking komt.
 

Ontdek de bouwopleiding die in aanmerking komen

Hoe krijg ik de korting?

  • Online inschrijven
    Je krijgt in MijnSyntra de mogelijkheid om aan je bedrijfsprofiel een Unizo-lidnummer te hangen. Bij het inschrijven op een opleiding checken wij dit - in real time - bij Unizo. Na de validatie ontvang je een korting van 10% op het inschrijvingsgeld.
     
  • Ter plekke inschrijven op de campus
    Breng je lidkaart mee bij inschrijving want we hebben een kopie nodig.
     

Naar MijnSyntra