Wij doen beroep op meer dan 1.000 docenten. Freelance of in dienst. Bij Syntra AB werken ook ongeveer 100 interne medewerkers. Word jij onze volgende docent of medewerker?

Inhoud links

Vacatures docenten

Ontdek ze

Inhoud rechts

Vacatures vaste medewerkers

Ontdek ze

Waarom werken bij Syntra AB?

Syntra AB onderscheidt zich van andere opleidingsvormen door zijn professioneel karakter en praktijkgerichtheid. Wij zoeken vakmensen die als docent de praktijk op een didactische verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten. Het is dus niet nodig om te beschikken over een lerarenopleiding om les te mogen geven bij Syntra AB.

Inhoud rechts

Gelijke kansenbeleid

De werving, selectie, beoordeling en beloning van het personeel gebeurt op een zodanige wijze dat iedereen ongeacht geslacht, nationaliteit of etnische afkomst, huidskleur, seksuele geaardheid, burgerlijke stand, leeftijd, geloof of levensbeschouwing, huidige of toekomstig gezondheidstoestand, handicap of fysieke eigenschap behandeld wordt als gelijke.

Evelien Van Eetvelde
Data-analist

Van Syntra-cursist tot Syntra-collega

Docenten, klaar? Start!

Iedereen die bij Syntra AB begint, start met een “onboarding day” waar je alles over ons bedrijf leert. Je maakt kennis met onze visie, missie, waarden en kerncompetenties.

Als docent stellen we je ook voor aan het team Leren 4.0 (Anne, Kaat en Sanne). Op het docentenportaal vind je ook info over

  • de gratis bijscholingen voor docenten
  • de driemaandelijkse nieuwsbrief
  • onze visie over opleiden en digitaal leren
  • de docentenkaart en
  • een aantal nuttige links
     

Naar het docentenportaal

Online docentengids

 

Vaak horen we dat Syntra AB groot en complex is. Daarom hebben we deze online gids gemaakt. De gids wil een antwoord geven op de vele vragen die jij en je collega’s hebben; over wat we van jou verwachten en wat jij van ons mag verwachten. We willen immers alles in het werk stellen om jou op een goeie manier te ondersteunen.

Naar de online docentengids

Mijn job is top

 

"Het leukste aspect van deze job vind ik de klantenbezoeken: een gesprek aangaan met de klant, hun vraag onderzoeken en een passende oplossing zoeken (en verkopen uiteraard! :)). De positieve feedback nadien, is uiteraard de kers op de taart!"

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs bij onze afdeling maatoplossingen