Wij doen beroep op meer dan 1.000 docenten. Freelance of in dienst. Bij Syntra AB werken ook ongeveer 100 interne medewerkers. Word jij onze volgende docent of medewerker?

Inhoud links

Vacatures docenten

Ontdek ze

Inhoud rechts

Vacatures vaste medewerkers

Ontdek ze

Waarom werken bij Syntra AB?

Syntra AB onderscheidt zich van andere opleidingsvormen door zijn professioneel karakter en praktijkgerichtheid. Wij zoeken vakmensen die als docent de praktijk op een didactische verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten. Het is dus niet nodig om te beschikken over een lerarenopleiding om les te mogen geven bij Syntra AB.

Inhoud rechts

Gelijke kansenbeleid

De werving, selectie, beoordeling en beloning van het personeel gebeurt op een zodanige wijze dat iedereen ongeacht geslacht, nationaliteit of etnische afkomst, huidskleur, seksuele geaardheid, burgerlijke stand, leeftijd, geloof of levensbeschouwing, huidige of toekomstig gezondheidstoestand, handicap of fysieke eigenschap behandeld wordt als gelijke.

Docenten, klaar? Start!

Leren van professionals, dat is het waar het bij Syntra om draait. Anders dan in het klassieke onderwijs staan de docenten dag in dag uit in de praktijk, wat van hen echte vakexperten maakt. Ben je nog geen expert in het lesgeven? Geen probleem! Bij Syntra is een lerarendiploma geen must. De docentencoaches ondersteunen je in je lesopdracht, met de focus op concrete en praktijkgerichte tips.

Wil je docent worden? Dat kan bij Syntra AB zonder lerarendiploma! Bekijk hieronder waarom lesgeven bij ons interessant is en hoe we jou ondersteunen.

Mijn job is top

Debbie

"Het leukste aspect van deze job vind ik de klantenbezoeken: een gesprek aangaan met de klant, hun vraag   onderzoeken en een passende oplossing zoeken (en verkopen uiteraard! :)). De positieve feedback nadien,   is uiteraard de kers op de taart!"

Debbie Van Gossum is teamleader van de opleidingsadviseurs bij onze afdeling maatoplossingen