Heb je interesse voor uiterlijke schoonheid en verzorging? Wil je mensen graag een betere uitstraling geven?

Kapper

Het beroep van kapper wordt beschouwd als een knelpuntberoep. Met dit diploma op zak en een sterke motivatie verzeker je jezelf van een mooie toekomst. Deze opleiding is intensief en praktijkgericht. Ideaal voor wie zelf een kapsalon wil opstarten of als medewerker in een bestaand kapsalon aan de slag wil. Je leert 60% van je tijd in een erkend leerbedrijf, aangevuld door klassikaal leren bij Syntra AB.

  • september 2018 en januari 2019, campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen, PACT, 1,5 jaar
  • diploma

Blijf op de hoogte (en maak kans op cinematickets)

 

"Dankzij de kappersopleiding bij Syntra-AB kon ik mijn eigen barbierszaak starten. Het was een grote stap in mijn leven. Ik wou al langer voor kapper gaan, maar durfde deze stap nooit eerder te zetten (in het middelbaar onderwijs). Na mijn Humaniora besliste ik dan toch om nog voor kapper te gaan, de opleiding in Syntra maakte dit mogelijk."

Viktor heeft ondertussen al een tijdje zijn eigen barbierzaak. Lees zijn volledige verhaal.

Schoonheidsspecialiste

Als schoonheidsspecialiste sta je in voor de verzorging en ontspanning van het lichaam en gelaat van je klanten. In de voltijdse dagopleiding worden alle aspecten van het vak uitgelicht. In een reeks praktijkgerichte sessies onderricht de vakdocente je in make-up, lichaams- en gelaatsverzorging, manicure, voetverzorging en esthetiek van de man.

  • september 2017, campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen, stage, 1 jaar
  • diploma

Blijf op de hoogte (en maak kans op cinematickets)

 

"Toen ik mijn opleiding bij Syntra-AB begon droomde ik ervan een eigen schoonheidszaak uit te bouwen. Die droom is nu werkelijkheid geworden. De Syntra-aanpak was perfect voor mij. De opleiding schoonheidsspecialiste opende voor mij de deur naar een nieuw leven."

Marian Dils, schoonheidsspecialiste

 

Volgende voltijdse dagopleiding | naar het overzicht

Diploma of getuigschrift?

Alle voltijdse dagopleidingen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen. Wie de opleiding succesvol beëindigt, ontvangt een getuigschrift of diploma.

Een traject met een module bedrijfsbeheer, leidt tot een diploma. Een traject zonder een module bedrijfsbeheer tot een getuigschrift.