Ambieer je een toffe job in de administratie? Of is het commercialiseren van producten of diensten meer jouw ding? We hebben 2 toffe opleidingen voor jou klaarstaan: administratief meertalig bediende en marketing- en salesverantwoordelijke.

Meertalig administratief bediende

Een administratief bediende moet polyvalent zijn. We maken je vertrouwd met administratie, communicatie en bedrijfsorganisatie. Je krijgt een basiskennis boekhouding en sociale wetgeving aangereikt. Je krijgt een stevig pakket Frans, Engels en Duits. We stomen je dus helemaal klaar tot een allround administratief bediende.

  • september 2017, campus Leuven, stage, 1 jaar
  • diploma

Schrijf je in

 

"Mijn opleiding bij Syntra heeft me goed voorbereid op deze stage. Mijn kennis van het Frans, Engels en Duits kwam zeker van pas tijdens het contact met de chauffeurs."

Lees de volledige getuigenis van Anne

Marketing- en salesverantwoordelijke

De arbeidsmarkt is niet meer wat ze geweest is. Vandaag gaat het er bij veel bedrijven een pak professioneler aan toe. Dat is niet altijd een slechte ontwikkeling: nieuwe initiatieven en start-ups zorgen vaak voor frisse producten en diensten.

Die producten en diensten moeten wel nog verkocht geraken. In dit nieuwe landschap hebben ondernemingen meer dan ooit belang bij een goed opgeleide marketing- en salesverantwoordelijke. Syntra AB staat in voor een degelijke, praktijkgerichte opleiding.

  • start: september 2017, campus: Antwerpen, geen stage, 1 jaar,
  • diploma

Schrijf je in

 

“Dankzij mijn opleiding kan ik meepraten over marketing en sales. Iedereen die hier mee bezig is, zou een zekere basis moeten hebben. Die krijg je hier!"

Lees de volledige getuigenis van Daan

TipDuaal, wa is da?

Sommige voltijdse dagopleidingen in ons aanbod krijgen het label "duaal".

Wat betekent dit? Wel, bij duaal leren of werkplekleren ben je meer dan de helft van de tijd aan de slag bij een erkend leerbedrijf.

Wat je moet kennen en kunnen, ga je dus vooral leren van een praktijkopleider, uiteraard onder onze begeleiding.

Diploma of getuigschrift?

Alle voltijdse dagopleidingen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen. Wie de opleiding succesvol beëindigt, ontvangt een getuigschrift of diploma.

Een traject met een module bedrijfsbeheer, leidt tot een diploma. Een traject zonder een module bedrijfsbeheer tot een getuigschrift.