Voel je een vonk voor elektriciteit? Elektrische schema’s, schakelingen, installaties en veel montage-activiteiten wachten op jou. Knelpuntberoep, dus werk verzekerd.

Elektrotechnisch installateur (PACT)

In deze voltijdse dagopleiding elektrotechnisch installateur ontdek je hoe je elektrische huishoudelijke installaties plaatst in elke residentiële omgeving. Nieuwbouwwoningen, bestaande woningen of renovatiewoningen: met de technieken die je hier leert kun je overal uit de voeten. Je sluit een PACT met Syntra AB en een leerbedrijf voor een duaal opleidingstraject.

  • september 2018, campus Mechelen, stage: PACT-opleiding, 1 jaar
  • diploma
  • je leert 60% van je tijd in een leerbedrijf, aangevuld door klassikaal leren bij Syntra AB

Meer info

Tip* PACT, wa is da?

We bieden 8 voltijdse dagopleidingen in het cursusjaar 2018-2019 aan als PACT-opleiding. Je sluit als cursist een PACT met Syntra AB en een  werkplek voor een duaal opleidingstraject waarbij je 60% van de tijd aan de slag bent bij een leerbedrijf.

Wat je moet kennen en kunnen, ga je dus vooral leren van een praktijkopleider, uiteraard onder onze begeleiding.

 

Volgende voltijdse dagopleiding | naar het overzicht

Diploma of getuigschrift?

Alle voltijdse dagopleidingen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen. Wie de opleiding succesvol beëindigt, ontvangt een getuigschrift of diploma.

Een traject met een module bedrijfsbeheer, leidt tot een diploma. Een traject zonder een module bedrijfsbeheer tot een getuigschrift.