De boekhouder van vandaag is niet alleen goed in cijfers, balanslezen en btw-aangiftes. Hij of zij adviseert het bedrijf of de klant ook over investeringen en financieringstechnieken. Kies voor een gevarieerde opleiding voor een beroep met toekomst. De opleidingen van Syntra AB zijn bovendien erkend door:

Boekhouder

De voltijdse dagopleiding boekhouden benadert het vak vanuit een zeer praktijkgericht perspectief. In de loop van één academiejaar word je wegwijs gemaakt in een aantal specifieke takken. Bij de opleiding hoort een stage van 6 weken. Cursisten die het volledige traject volgen (en dus starten in september), lopen de stage tijdens de zomervakantie. Je studeert dan af in september.

  • september 2019, campus Antwerpen, stage, 1,5 jaar
  • diploma

Meer info

 

"Ik heb een diploma behaald in één jaar tijd. Daarmee kon ik starten aan mijn stage om zelfstandig boekhouder te worden"

Meryem Hocalar volgde de voltijdse dagopleiding boekhouden. Lees hier haar volledige verhaal.

 

 

Volgende voltijdse dagopleiding | naar het overzicht

Diploma of getuigschrift?

Alle voltijdse dagopleidingen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen. Wie de opleiding succesvol beëindigt, ontvangt een getuigschrift of diploma.

Een traject met een module business skills, leidt tot een diploma. Een traject zonder een module business skills tot een getuigschrift.