Zitten er bits & bytes in jouw dna? Wil je graag leren programmeren? Of ben je de geknipte man of vrouw om een netwerk op te zetten, te onderhouden en te beveiligen

IT Support Engineer

De IT Support Engineer staat aan de frontlinie van een ICT-bedrijf. Als je bij een probleem naar je IT-partner belt, dan is de support engineer de eerste die je te horen krijgt. Niet alleen helpt hij of zij jou graag verder bij moeilijkheden, support engineers gaan ook proactief op zoek naar potentiële veiligheids- en performantieproblemen.

  • september 2019

Meer info

Software developer

Je maakt een (web)app van A tot Z in de programmeertaal C# inclusief analyse, quality assurance en projectmanagement. Tijdens de stage pas je deze vaardigheden toe in de praktijk. Nota: deze opleiding vervangt de voltijdse dagopleiding "Analist programmeur".

  • september 2019, campus Mechelen, stage, 1 jaar
  • diploma

Meer info

Full stack developer

Voor het eerst kan je bij Syntra AB een volledige all-in opleiding volgen om professionele webapplicaties te programmeren. Full Stack Developer combineert 2 zeer gewilde vaardigheden op de arbeidsmarkt. We gaan immers niet alleen focussen op frontend, maar ook backend komt evenwaardig aan bod. En dit alles op één jaar tijd. Inclusief een maand stage.

Alles zit er in: html, css, javascript, frameworks (angular, bootstrap, symfony) en ook de nodige soft- en ondernemerskills komen aan bod. Vandaag de dag zeer belangrijk voor IT'ers die een professionele carrière nastreven.

Full Stack Developer is een intensieve opleiding waar je één cursusjaar lang voltijds mee bezig zal zijn (van ma tem vr). Deze opleiding combineert klassikaal leren met online leren. We voorzien ook individuele coaching waarin we samen je vooruitgang monitoren en bespreken doorheen het jaar. Verder kan je rekenen op ondersteuning van een leercoach.

  • september 2019, campus Mechelen, stage, 1 jaar
  • getuigschrift

Meer info

Netwerkbeheerder

In de opleiding netwerkbeheerder leer je een netwerk op te zetten, te onderhouden en te beveiligen. Deze voltijdse dagopleiding volgt hetzelfde traject als de gelijknamige avondopleiding, maar hier behaal je je diploma na 1 in plaats van 3 jaar. Het beroep van netwerkbeheerder is een knelpuntberoep. Wil je deze opleiding volgen en ben je werkzoekend? Neem dan eerst contact op met de VDAB.

  • september 2019, campus Mechelen, stage, 1 jaar
  • getuigschrift

Meer info

 

"De docenten hadden ambitie in het bedrijfsleven, en die brachten ze samen met hun kennis over op de cursisten. Ze inspireren jonge mensen zoals ik om hetzelfde te doen."

Ben Springael volgde de voltijdse dagopleiding Netwerkbeheerder. Lees hier zijn verhaal.

* PACT, wa is da?

We bieden 8 voltijdse dagopleidingen in het cursusjaar 2018-2019 aan als duaal opleidingstraject. Je sluit als cursist een pact met Syntra en je werkplek, concreet: je bent dan als cursist 60% van de tijd aan de slag bij een leerbedrijf.

Wat je moet kennen en kunnen, ga je dus vooral leren van een praktijkopleider, uiteraard onder onze begeleiding.

Volgende voltijdse dagopleiding | naar het overzicht

Diploma of getuigschrift?

Alle voltijdse dagopleidingen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen. Wie de opleiding succesvol beëindigt, ontvangt een getuigschrift of diploma.

Een traject met een module business skills, leidt tot een diploma. Een traject zonder een module business skills tot een getuigschrift.