Zit er salestalent in je dna? Heb je de drive om producten of diensten te vermarkten? Je maakt hierbij gebruik van de nieuwste digitale technologieën.

Accountmanager

Deze opleiding tot Accountmanager richt zich volledig op de nieuwe consument, nieuwe salestechnieken en het creëren van extra beleving. Vormt online verkoop een bedreiging voor fysieke verkoop of gaan ze net hand in hand? Je komt het te weten in deze voltijdse dagopleiding.

Meer info

Marketing- en salesverantwoordelijke / Social media consultant

Je krijgt salestechnieken en we doorkruisen de complete marketingmix met een stevige focus op online marketing. Je verwerft strategisch inzicht én concrete vaardigheden.

  • september 2019 / januari 2020, campussen Antwerpen en Leuven, geen stage, 1 jaar,
  • diploma

Meer info

 

"Ik kreeg als copywriter veel vragen van mijn klanten rond Facebook, LinkedIn, Twitter,... Ik wou hen heel graag verder helpen, maar dan op een onderbouwde manier en met kennis van zaken. Die kennis en praktijkervaring heb ik overvloedig opgedaan in deze opleiding."

Cursist Social media consultant – Annick Taets - linguana.be

 

Volgende voltijdse dagopleiding | naar het overzicht

Diploma of getuigschrift?

Alle voltijdse dagopleidingen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen. Wie de opleiding succesvol beëindigt, ontvangt een getuigschrift of diploma.

Een traject met een module business skills, leidt tot een diploma. Een traject zonder een module business skills tot een getuigschrift.