Sta je graag ten dienste van anderen en wil je graag advies verlenen in een apotheek of optiekzaak? Op zoek naar de voltijdse dagopleiding "Kinderopvang"? Die vind je hier.

Medisch secretaresse

In deze éénjarige voltijdse dagopleiding krijg je inzicht in het beroep, leer je de beroepsgebonden medische terminologie kennen en krijg je een stevige administratieve basis mee. Ook de nodige sociale vaardigheden, wetgeving en talen komen aan bod. Door middel van een bedrijfsstage van 160 uren, kan je je kennis meteen toetsen aan de praktijk.

  • september 2019, 1 jaar

Meer info

Farmaceutisch-technisch assistent

Als apotheekassistent behartig je een heel uitgebreid en boeiend takenpakket: het bedienen van klanten, het samenwerken met de apotheker, cosmetica en parafarmaceutische producten verkopen, zalven bereiden, … Maar vooraleer dit kan, moet je een degelijke kennis opgebouwd hebben op het vlak van farmacologie, galenica, plantkunde, toxicologie, … Deze grondige basiskennis bouw je op tijdens de theoretische en praktische lessen, maar ook tijdens de verplichte stage.

  • september 2019, campus Antwerpen, stage, 1 jaar
  • getuigschrift

Meer info

 

"Ik ben nu tewerkgesteld in het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Een job die een combinatie is van mijn vorige werkervaring (administratie) en mijn interesses (wetenschappen en gezondheid/ziekte)."

Elke Baeten volgde de opleiding farmaceutisch-technisch assistent

Opticien-optometrist

De optieksector heeft nood aan goed opgeleide mensen om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze eenjarige voltijdse dagopleiding opticien-optometrist is een combinatie van een goede theoretische onderbouw én een degelijke praktijkopleiding. Doordat onze cursisten in de dagelijkse praktijk staan, biedt deze vorm van opleiding een uitstekende garantie naar de toekomst.

  • september 2019, campus Antwerpen, geen stage, 1,5 jaar
  • getuigschrift

Meer info

Diploma of getuigschrift?

Alle voltijdse dagopleidingen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Ondernemersvorming - Syntra Vlaanderen. Wie de opleiding succesvol beëindigt, ontvangt een getuigschrift of diploma.

Een traject met een module business skills, leidt tot een diploma. Een traject zonder een module business skills tot een getuigschrift.