De IT- en CAD/CAM-opleidingen doen het bijzonder goed bij Syntra AB. Wij willen ons docententeam graag uitbreiden met gemotiveerde vakspecialisten. Ben je een krak in programmeren? Ben jij een straffe businessanalist? Of ben jij een vakspecialist routing, switching en security? Of is systeembeheer en cloud meer jouw sterkte? Ontwerp je graag in Revit? Dan zoeken wij jou. Solliciteer nu.

We zoeken docenten

"Ik werk zelf als consultant rond data science en voor mijn werk ben ik heel vaak bezig met trainingen en workshops te geven. Dat vind ik enorm leuk en daarom besloot ik om er gewoon voor te gaan en voor een klas te gaan staan. Syntra AB leek me daarvoor de ideale keuze."

Ben De wit is docent voor de opleiding data-analist.

Inhoud links
Maarten Gorissen, productmanager Syntra Bizz

Maarten is productmanager voor de professionele bijscholingen Informatica en Grafische & audiovisuele technieken van Syntra Bizz.

"IT is dé branche bij uitstek die voortdurend in verandering is. Daarom is het belangrijk dat IT’ers hun hele carrière opleidingen volgen om gegeerd te blijven op de arbeidsmarkt. Met Syntra Bizz spelen we hierop in met professionele bijscholingen en flexibele maatopleidingen, voornamelijk gericht op mensen uit de sector. Laat me je innovatieve opleidingsidee weten en misschien geef je binnen een paar maanden je kennis en ervaring al door aan een klas vol gemotiveerde cursisten."

Maak kennis op LinkedIn

Inhoud rechts

Stefan is productmanager voor de sectoren Informatica en Grafische & audiovisuele technieken van Syntra AB.

"Lesgeven in IT houdt je bij de les. Het vergroot je netwerk. Het motiveert omdat je cursisten ziet groeien. We hebben zeer technische beroepen in IT, maar ook creatieve beroepen waar je out of the box kan en mag denken. Als lesgever kan je bij Syntra AB rekenen op een docentencoach, een performant LMS en moderne leermethoden. Je leert er coachen en motiveren. Minstens zo belangrijk als lesgeven."

Maak kennis op LinkedIn

Over Syntra AB

Syntra AB onderscheidt zich van andere opleidingsvormen door zijn professioneel karakter en praktijkgerichtheid. Wij zoeken vakmensen die als docent de praktijk op een didactische verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten. Het is dus niet nodig om te beschikken over een lerarenopleiding om les te mogen geven bij Syntra AB.

Ontdek: Syntra AB  |  het opleidingsaanbod IT  |  het docentenportaal  |  de campussen  |   het team

Sanne is docentencoach en helpt jou om beter les te geven

Sanne Dupont

Het is goed mogelijk dat je nooit eerder voor de klas stond, want bij Syntra AB kiezen we in de eerste plaats voor vakspecialisten, mensen die in de praktijk staan. "Voor de Eerste Hulp Bij Noodgevallen betreffende lesgeven, kan je me contacteren. Ik leg samen met jou prioriteiten: hoe je structuur biedt, op welke manier je je les opbouwt, hoe je lesmateriaal er best uitziet, hoe je cursisten kan motiveren & enthousiasmeren."

Maak kennis op het docentenportaal

Artikel

Met deze programmeertalen vind je sowieso een job!

"Tekenen, zowel bouwkundig als mechanisch, is steeds mijn passie geweest. Ik bied met mijn zaak freelance ondersteuning aan architecten, daarnaast vind ik het heel aangenaam om mijn passie en kennis te delen met gemotiveerde cursisten."

Isidoor Mercken, zaakvoerder tekenbureel-im en docent Revit.