De IT-opleidingen doen het altijd bijzonder goed bij Syntra AB. Reken dus alvast op een hoop gemotiveerde cursisten die staan te popelen om van jou te kunnen leren. Ben je een krak in verschillende programmeertalen of  ken je alles over SEO en SEA? Of ben je bezig met de allernieuwste ontwikkelingen rond Blockchain of Internet of Things? Bij Syntra AB bieden we een bijzonder uitgebreid pakket aan moderne en praktijkgerichte opleidingen aan. Bovendien zorgt lesgeven ervoor dat je zelf steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Inhoud rechts

"Ik werk zelf als consultant rond data science en voor mijn werk ben ik heel vaak bezig met trainingen en workshops te geven. Dat vind ik enorm leuk en daarom besloot ik om er gewoon voor te gaan en voor een klas te gaan staan. Syntra AB leek me daarvoor de ideale keuze."

Ben De wit is docent voor de opleiding data-analist.

Inhoud links

Stefan is product manager voor de sectoren Informatica en Grafische & audiovisuele technieken.

"Lesgeven in IT houdt je bij de les. Het vergroot je netwerk. Het motiveert omdat je cursisten ziet groeien. We hebben zeer technische beroepen in IT, maar ook creatieve beroepen waar je out of the box kan en mag denken. Als lesgever kan je bij Syntra AB rekenen op een docentencoach, een performant LMS en moderne leermethoden. Je leert er coachen en motiveren. Minstens zo belangrijk als lesgeven."

Maak kennis op LinkedIn

Inhoud rechts

Sanne is docentencoach en helpt jou om beter les te geven.

Het is goed mogelijk dat je nooit eerder voor de klas stond, want bij Syntra AB kiezen we in de eerste plaats voor vakspecialisten, mensen die in de praktijk staan. "Voor de Eerste Hulp Bij Noodgevallen betreffende lesgeven, kan je me contacteren. Ik leg samen met jou prioriteiten: hoe je structuur biedt, op welke manier je je les opbouwt, hoe je lesmateriaal er best uitziet, hoe je cursisten kan motiveren & enthousiasmeren."

Maak kennis op het docentenportaal

Over Syntra AB

Syntra AB onderscheidt zich van andere opleidingsvormen door zijn professioneel karakter en praktijkgerichtheid. Wij zoeken vakmensen die als docent de praktijk op een didactische verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten. Het is dus niet nodig om te beschikken over een lerarenopleiding om les te mogen geven bij Syntra AB.

Ontdek: Syntra AB  |  het opleidingsaanbod IT  |  het docentenportaal  |  de campussen  |   het team

"De docent van de basiscursus MS Excel was een topper! Hij had geduld waar nodig en probeerde onze medewerkers ook te stimuleren om zelf naar oplossingen te zoeken en al een beetje verder te gaan dan de basis. Hij zorgde ook af en toe voor een vrolijke noot, waardoor de lesuren voorbij vlogen voor onze personeelsleden."

Cursist Dunja Ramaekers volgde de opleiding Excel.