Om de waslijst aan knelpuntberoepen voor technische profielen te kunnen invullen, is er een grote nood aan goed opgeleide stielmensen met kennis van bouw, elektriciteit, etc. Als docent weet je je cursisten elke dag warm te maken voor een job in een boeiende sector. Zo draagt jouw vakkennis bij tot meer werkzekerheid en kwaliteit.

Inhoud rechts

“Er wordt veel gelachen. Sfeer is belangrijk om tot ontspannen leren te komen, dus ga ik steeds actief op zoek naar een aangename, zinvolle invulling. Zo goed als iedereen vertrekt om 17u met de glimlach op het gezicht, en met een gemeend dankjewel."

Bart Pilate is docent Mentoropleiding in de Bouw

Inhoud links

Bart is productmanager voor de sector Elektro, Transport en Logistiek en Voertuigen en Metaal

"Lesgeven bij Syntra is jouw ervaring en kennis doorgeven aan mensen die echt geïnteresseerd zijn.  De cursisten willen een nieuwe wending geven aan hun carrière of willen hun professionele kennis nog uitbreiden.  Zij willen er dan ook echt iets van maken."

Maak kennis op LinkedIn

Inhoud rechts

Sanne is docentencoach en helpt jou om beter les te geven.

"Het is goed mogelijk dat je nooit eerder voor de klas stond, want bij Syntra AB kiezen we in de eerste plaats voor vakspecialisten, mensen die in de praktijk staan. "Voor de Eerste Hulp Bij Noodgevallen betreffende lesgeven, kan je me contacteren. Ik leg samen met jou prioriteiten: hoe je structuur biedt, op welke manier je je les opbouwt, hoe je lesmateriaal er best uitziet, hoe je cursisten kan motiveren & enthousiasmeren."

Maak kennis op het docentenportaal

Over Syntra AB

Syntra AB onderscheidt zich van andere opleidingsvormen door zijn professioneel karakter en praktijkgerichtheid. Wij zoeken vakmensen die als docent de praktijk op een didactische verantwoorde manier kunnen overbrengen op een groep gemotiveerde cursisten. Het is dus niet nodig om te beschikken over een lerarenopleiding om les te mogen geven bij Syntra AB.

Ontdek: Syntra AB  |  het opleidingsaanbod Techniek  |  het docentenportaal  |  de campussen  |   het team

"Ik vind de afwisseling tussen theorie en praktijk zeer goed. De docenten weten waarover ze spreken en staan of stonden zelf lang in het vak. De sfeer in de lessen is goed. Er wordt veel gelachen, maar we zorgen er samen met de docent wel voor dat we de les goed begrepen hebben."

Maxim Timmermans volgde de opleiding Elektrotechnisch Installateur.